Filipes Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Odesláno 9. května 2009 (upraveno) asi je dnes nad Prahou ozonová díra - protože jsem přišel z venku a v chodbě mi Monstra málem vypálily zraky - takhle svít.it jsem je ještě neviděl může někdo potvrdit? Upraveno 9. května 2009 uživatelem Filipes
Senseeei Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Odesláno 9. května 2009 Mne sa to stava castejsie. Vacsinou ked vyjdem na take pocasie ako je dnes tak svietia hodinky viacej ako na klasickom slnku. Tiez by ma zaujimalo cim to je, ci su to nejake ine vlny svetla na ktore vrstva reaguje inak, alebo v com to je.
Filipes Odesláno 9. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2009 jojo - je takový lehce zataženo
PhoeniX Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Odesláno 9. května 2009 (upraveno) Pánové, jdu se projít na zahradu. EDIT: Tak jsem zpět. Jako svítěj, ne že ne. Neb zrovna dnes tak nějak standartně. Ale máte pravdu. Někdy se vrátím z města a je to palba. Jindy jsem je vystavil přímému slunku a čekal, že bude svit o to mocnější a nic. Ba naopak. Upraveno 9. května 2009 uživatelem PhoeniX
Filipes Odesláno 9. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2009 sobota 9. května v 11h Celkové množství ozonu : 327 D.U. (-13 %, podprůměrný stav)
PhoeniX Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Odesláno 9. května 2009 Hmm, to mě začíná zajímat. Informace je z CHMI?
PhoeniX Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Odesláno 9. května 2009 z iDnesu Pravda, proč si hledání komplikovat. Stránky CHMI jsou pro mě děsně nepřehledný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se