Heky Odesláno 16. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2009 Takže opět měním co jsem změnil Dneska jsem zkoušel Zena o průměru 42 mm a na mém zápěstí byly naprosto OK, což jsem vůbec nečekal. Klidně bych snesl i 44 mm...ale 42 mm považuji za ideál. Po nekonečném uvažování se nakonec dostávám do finále a rozhoduji se (snad naposledy) mezi Archimede Arcadia (9 300 Kč) a Stowa Marine Automatic (13 500 Kč). Jsou to podobné hodniky a co se týče designu, tak obě považuji za krásné. Takže se spíš snažím nějak ospravedlnit důvod, proč dát za Stowy o 4 000 Kč víc http://stowa.de/shop/cgi-bin/lshop.cgi?act...showrub--marine Jaké plus nebo minus by jste k hodinkám přidali a pro jaké by jste se případně rozhodli? Má tady někdo Stowa Marine Automatic? Archimede Arcadia: + nižší cena + plastické indexy + 42 mm + uvidím je ve skutečnosti (snad) - strojek bez úpravy - minerální sklo v dýnku Stowa Marina Automatic: + je to Stowa + obě skla safírová + vyzdobený strojek + datumovka tam trochu lépe zapadne - natisknuté indexy - cena - průměr by mohl být o něco větší
lib Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Odesláno 16. května 2009 (upraveno) Ještě Ti to trochu ztížím: Na dýnku safír vůbec nepotřebuješ. Nemělo by se dostat do styku s ničím jiným, než je Tvoje kůže na zápěstí, takže toto MÍNUS u AA je spíš NULA. Edit: Ale Stowa zní určitě líp. Upraveno 16. května 2009 uživatelem lib
Heky Odesláno 16. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2009 lib: Jde mi spíš o ten pocit, že budu mít safír i zespodu A minerální sklo by se mohlo poškrábat, když by se hodinky nějak neopatrně položily - ale vzhledem k tomu, že jsem na tohle opatrný, tak je to spíš jen taková hypotéza Stowa zní určitě líp...ale jestli se to vyplatí za 4 tis. si zatím nejsem jistý
Heky Odesláno 19. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2009 (upraveno) Dnes jsem viděl Archimede Arcadia (díky, vlamore!) a musím se přiznat, že z toho nejsem moc moudrý... Arcadie jsou ve skutečnosti ještě krásnější než na fotkách, což jsem ani nečekal. U Stowa Marine Automatic mě trochu trápí ty indexy...přeci jen to jsou dražší hodinky a spíš bych čekal plastické indexy na nich. Takže jsem zase na začátku Je tady majitel Stowa Marine Automatic, který by byl ochotný natočit pár záběrů a někam je uložit? Samozřejmě ještě lepší by byla osobní ukázka Ale asi jich tady mezi členy chronomagu moc nebude... A co vy ostatní? Jaký máte názor na indexy na obou hodinkách? Upraveno 19. května 2009 uživatelem Heky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se