Návštěvník Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Odesláno 12. května 2009 (upraveno) Hodinky mi ukázaly můj vkus. Zní to hodně přiblble, ale je to tak. Stejně jsko spousta místních jsem točil hodinky, zkoušel různé styly, podléhal módním tsunami. Když se renovovaly Igen., renovoval jsem taky, když se opěvovaly samuraje, opěvoval jsem taky. Nakonec mi zůstalo na poličce pár kousků, které moje nákupní a prodejní záchvaty ustály. A všechno to jsou jednoduché přehledné hodinky. Breitlingy fakt asi nikdy neponosím, i když se mi některé celkem líbí . Asi i mezi hodinkami existuje něco darwinovského. Tahle citace z wikipedie je přesná Přírodní selekce (respektive přírodní výběr, někdy přirozený výběr) je proces, který dle nějakých kritérií vybírá z různorodé skupiny jedinců ty, které potlačuje, nebo naopak zvýhodňuje. V biologických systémech je spolu s proměnlivostí organismů hnacím motorem evoluce. Tyhle krasavice tomu všemu nasadily korunu a po hrozně dlouhé době mám klid a nejsou teď na obzoru žádné, po kterých bych smutnil. Asi mi fakt byly souzené, protože jsem okolo nich ťapal asi rok. Podělím se o radost s vámi edit pravopis Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. května 2009 uživatelem Roman I.
Viktor Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
NATY Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 Gratuluji k výběru hodinek. Barevná kombinace se mi z nabízených líbí asi nejvíc. Tyto hodinky byly u mne jednou z finálních alternativ hodinek MeisterSinger. Nakonec jsem sebral odvahu a rozhodl se pro jednoručkový model. Připravuji pár fotek.
Godin Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Odesláno 14. května 2009 Myslím, že bys nám je měl předvézt naživo. Tak to asi svolej, už jsme dlouho nikde nebyli.
Vlastimil Talanda Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Odesláno 14. května 2009 Moc pěkný kousek, rozhodně se na ně těšim, pokud nám je ukážeš
Návštěvník Odesláno 7. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 Jedna nostalgická... Chytil jsem dnes ňákej tvůrčí virus Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se