golfik Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 Zdravím všechny blázny jako jsem Já.včera se mi stala nemilá věc.Lehce jsem zavadil o kovovou židli a prasklo mi skličko na hodinkach Raymond Weil don giovani cosi grande.Prasklinka o delce cca 3mm.Dovedete si představit jak jsem byl na sebe naštvaný.zavezl jsem hned hodinky do prodejny wow v galerii vaňkovka v brně kde mi řekli,že je pošlou do Prahy na opravu stím, že mi zavolají cenu opravy.Máte prosím Vás představu nebo zkušenost kolik by mohla oprava sklíčka stát.....?díky za odpověď.
mrakodrap Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 golfik napsal: Zdravím všechny blázny jako jsem Já.včera se mi stala nemilá věc.Lehce jsem zavadil o kovovou židli a prasklo mi skličko na hodinkach Raymond Weil don giovani cosi grande.Prasklinka o delce cca 3mm.Dovedete si představit jak jsem byl na sebe naštvaný.zavezl jsem hned hodinky do prodejny wow v galerii vaňkovka v brně kde mi řekli,že je pošlou do Prahy na opravu stím, že mi zavolají cenu opravy.Máte prosím Vás představu nebo zkušenost kolik by mohla oprava sklíčka stát.....?díky za odpověď. Na Béčka mě stálo sklo 5.000,-Kč. Můj odhad opravy Tvých hodinek je někde kolem 3.000,-Kč.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se