jnm Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 Mate nekdo zkusenosti s timhle eshopem? Maji tam docela zajimavy ceny i vyber... http://www.interwatches.com Predem diky!
vlastik Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 Já sem tam nakupuju na gemnation.com kde mají myslím lepší ceny a super služby. Vlastik
jnm Odesláno 19. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2009 Já sem tam nakupuju na gemnation.com kde mají myslím lepší ceny a super služby. Vlastik Cece, vyber peknej, ale tak to mam asi smulu, ale moje vybrany hodinky tam maj zdaleka nejdrazsi, co jsem zatim videl, obecne tam jsou o cca 30-40% drazsi...
mik@ Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 Já sem tam nakupuju na gemnation.com kde mají myslím lepší ceny a super služby. Vlastik Tie ceny su tam naozaj vyborne.... Kupoval si tam uz aj nejake drahsie hodinky? Prebehlo vsetko uplne bez problemov? Trochu mi vadi, ze sa neda platit cez paypal, ale tak co uz... S clom treba zrejme na 100% ratat, ze?
jnm Odesláno 20. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2009 (upraveno) To nechapu - hodinky, ktere jinde stoji mezi $2100-2490, tak na gemnation.com stoji $3500. Fakt nevim, co si o tom mam myslet Upraveno 20. května 2009 uživatelem jnm
mik@ Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 ja som vtedy pozrel len 2 hodiniek a obe ceny presne ako napr. na authenticwatches aj ked pravda, ze jedny len kvoli zlave... Ale mas pravdu su tam tie ceny nakoniec trosku vyssie, ale keby to bolo 100% bez problemov tak budis. Mozno by sa dalo napisat mail a dohodnut sa...
jnm Odesláno 20. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2009 ja som vtedy pozrel len 2 hodiniek a obe ceny presne ako napr. na authenticwatches aj ked pravda, ze jedny len kvoli zlave... Ale mas pravdu su tam tie ceny nakoniec trosku vyssie, ale keby to bolo 100% bez problemov tak budis. Mozno by sa dalo napisat mail a dohodnut sa... Neco na zpusob "Vim, ze to stoji tri a pul, ja vam nabizim dva tisice, co vy na to, berete?!"? Popremyslim o tom
mik@ Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 nieco na sposob, ze by si tie hodinky rad kupil u nich, ale na inych zahranicnych obchodoch ako napr. authenticwacthes a co ja viem kde este stoja o nieco menej, ci by ti nespravili lepsiu cenu, lebo mas o ne vazny zaujem... za pokus nic nedas...
jnm Odesláno 20. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2009 nieco na sposob, ze by si tie hodinky rad kupil u nich, ale na inych zahranicnych obchodoch ako napr. authenticwacthes a co ja viem kde este stoja o nieco menej, ci by ti nespravili lepsiu cenu, lebo mas o ne vazny zaujem... za pokus nic nedas... Jasne, to je pravda. Jenze na www.interwatches.com stoji $2190, tak porad badam, kde je ten hacek a proto me zajima, jestli jste tam treba nekdo uz nenakupoval. Na eBay maji velmi dobry hodnoceni (http://myworld.ebay.com/interwatches), jenze tenhle zpusob hodnoceni tu zase tuhle nekdo zpochybnoval...
mik@ Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 Ale ano, vyzera, ze je ten obchod v poriadku, akurat ti sice vsetko poslu co k hodinkam patri no podla vsetkeho nebude peciatka na warranty card a 2roky mas zaruku u nich... To by som si ale radsej este overil mailom mozno to tak nemusi byt... Dobre je, ze sa da platit paypalom a teda v pripade akychkolvek problemov ti paypal peniaze vrati. Este som cital, ze poskytuju este dodatocnu zlavu, ked nekupujes cez ebay, ale rovno cez ich stranku, no ja uz by som to radsej dal cez ten ebay a paypal, to je najvacsia istota... Inac skoda, ze maju mensi vyber a hodinky co chcem tam vobec nemaju...
jnm Odesláno 20. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2009 Ale ano, vyzera, ze je ten obchod v poriadku, akurat ti sice vsetko poslu co k hodinkam patri no podla vsetkeho nebude peciatka na warranty card a 2roky mas zaruku u nich... To by som si ale radsej este overil mailom mozno to tak nemusi byt... Dobre je, ze sa da platit paypalom a teda v pripade akychkolvek problemov ti paypal peniaze vrati. Este som cital, ze poskytuju este dodatocnu zlavu, ked nekupujes cez ebay, ale rovno cez ich stranku, no ja uz by som to radsej dal cez ten ebay a paypal, to je najvacsia istota... Inac skoda, ze maju mensi vyber a hodinky co chcem tam vobec nemaju... Na me to prave taky nepusobi spatne, ale nerad bych se nechal napalit, no.
Kaja Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 Tie ceny su tam naozaj vyborne.... Kupoval si tam uz aj nejake drahsie hodinky? Prebehlo vsetko uplne bez problemov? Trochu mi vadi, ze sa neda platit cez paypal, ale tak co uz... S clom treba zrejme na 100% ratat, ze? Zdravím, taky jsem tam už nakupoval, dvoje hodinky a všechno proběhlo v naprostém pořádku, CLO jsem neplatil ani jednou za to DPH ano, ALE hoši v američce alespoň poslali fakturu na méně USD..
mik@ Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 ah jasne, dph 19% som samozrejme myslel... oks to je dobre vediet, ked tak ich poziadam nech deklaruju nizsiu sumu... dik
Kaja Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 ah jasne, dph 19% som samozrejme myslel... oks to je dobre vediet, ked tak ich poziadam nech deklaruju nizsiu sumu... dik ani jsem je nežádal, dělají to automaticky cca o 1/3 nižši, ale pokud bys chtěl míň tak za zkoušku nic nedáš pošta fedex 100 usd já kupoval loni když byl super kurz, měl jsem jit do něčeho pořádnýho, teď toho lituju...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se