Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Předběžně jsme se domlouvali s mischou, který je teď na pár dní v KV, že bysme se sešli. Chtěl by se někdo přidat? Viděl bych to na neděli nebo pondělí. Fazere, jak to u tebe vypadá, budeš mít otevřeno?

Odesláno

Předběžně jsme se domlouvali s mischou, který je teď na pár dní v KV, že bysme se sešli. Chtěl by se někdo přidat? Viděl bych to na neděli nebo pondělí. Fazere, jak to u tebe vypadá, budeš mít otevřeno?

Chtěl, ale nemohl... Jsem do středy mimo :snorkle: Kdyby Vám to vyšlo, dejte si jednu paragánskou tequillu za mě :blink:

Odesláno

Ani já teď nedorazím: 26. - 30.12. jsme na horách. Ale v nové práci by měly být Vary moje a tak u vás budu asi častěji...

Odesláno

Zjistíme, do kdy je mischa ve Varech a třeba to ještě klapne. Bylo by škoda, abys s námi nezužitkoval své bojové zkušenosti...B)

... paragánskou tequillu...:blink:

Odesláno

Ani já teď nedorazím: 26. - 30.12. jsme na horách. Ale v nové práci by měly být Vary moje a tak u vás budu asi častěji...

Otázkou je, jestli do té doby vydrží ten Morgan, co máš u mě... ;) :whistle:
Odesláno

Zjistíme, do kdy je mischa ve Varech a třeba to ještě klapne. Bylo by škoda, abys s námi nezužitkoval své bojové zkušenosti...B)

No kdyby to vyšlo, bylo by to fajn. Já na to to druhé oko obětuju :eek:

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Zítra odpoledne budu v KV. Kde tam je ta fazerova knajpa, že bych se stavil na pito? :)

Ještě mi napište jaký tam je počas. Vezu tam ženu s dcerou a tak, aby mi tam neumrzli :)

Upraveno uživatelem pete
Odesláno (upraveno)

Zítra odpoledne budu v KV. Kde tam je ta fazerova knajpa, že bych se stavil na pito? :)

Ještě mi napište jaký tam je počas. Vezu tam ženu s dcerou a tak, aby mi tam neumrzli :)

Mám pocit, že Ti ani neodpoví. Poslední dobou je dost aktivní na serveru https://watchgirlsundertwelveintheitbathrooms.org

Asi nebude mít čas. Chce prý být moderátorem. Se koukni na ten profil: https://forums.xxxfazer.xxx.watchgirlsundertwelveintheirbathrooms.org

Co mě zaráží je ta koncovka ORG. Není to vyhrazeno pro US instituce?

Edit: :cheers:

Upraveno uživatelem lib
Odesláno

Rano v pul sesty byly -4 stupne :D

Info:

Město: Karlovy Vary Část města: Centrum Ulice: Bělehradská 3 PSČ: 36001

Odesláno (upraveno)

sorry,fšimul sem si toho pozdě,uš sem se tady na tom foru vyřádil dost a dávam prostor jinejm blbum.Dneska sem mimo Vary a jestli se chceš zlejt,tak budu v tom pajzlu v osm večer. Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odesláno (upraveno)

sorry,fšimul sem si toho pozdě,uš sem se tady na tom foru vyřádil dost a dávam prostor jinejm blbum.Dneska sem mimo Vary a jestli se chceš zlejt,tak budu v tom pajzlu v osm večer.

V pohodě. Ještě dělám manžela a otce roku. Za chvilku je opustím (sice je nerad nechávám v tom divně mluvícím městě) a pojedu z Varů domů, ale přijedu asi 10.4. a budu tady na dva dny, než pojedeme domů. Takže si jeden den na tebe čas najdu. Upraveno uživatelem pete

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...