maxs Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 (upraveno) Zenith vložil svoj top kaliber EL PRIMERO 8800 aj do snobskej rady Academy. Podrobnosti o použitom kalibri som sem už dával: http://forum.chronomag.cz/Gyro-turbo Upraveno 22. května 2009 uživatelem maxs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 Musím poznamenat, že se Zenith opět předvedl v tom nejlepším světle. Kvalita, kalibr, inovace, design, to vše dělá Zenith Zenithem, skvělé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 23. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2009 Tohle je pastva pro oči vyjímečný stroj pro vyjímečné lidi... V tomhle "snobském" pouzdře mi přijde patřičnější než v Defách. Kolik se jich asi prodá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 Tak teraz to Zenith poriadne odpalil. Klasicke Zero-g sa mi nepacilo ale toto je kraasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 (upraveno) Žádnou novou informaci nepřináším, ale jsem tak odvařenej, že to musím napsat. Jsou fakt nádherný a lituji, že ze mně nikdy nebude nějakej ten multi-boháč, protože tyhle hodinky bych musel mít. EDIT: přeeeklep Upraveno 28. května 2009 uživatelem PhoeniX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se