fotokraken Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 Ogaři, ste hodní jak sviňa a děkuju Vám. Na Samuraje nemám chechtákú, aji u tych monster sem se krútil jak žížala na vyschlém blatu. Ešče jedna věc ma zajímá. U té aukce na aukru pán zřejmě nabízí nejaký mazinárodní záruční list. Je to v případě poruchy u nás k něčemu? Dík. Fotokraken
fotokraken Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2009 Ogaři, ste banda krásných magorů, takových, že ste ně fakt úplně a krásně zblbli. Zítra mi majú dorazit černé monstra dóm a tož už asik od rána budu vyhlédat pošťačku. Nakonec sem kúpil ty na aukru za 3550 Kč aji s poštú. Ale říkám Vám, eslivá sa mi nebudú líbit, tož za to možete vy a kúpite si je ode mne nazpátek, darebové jedni neščastní.
Adam99 Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 Monster team Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj
Dantechno Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 ty PVD me berou...! Na WUS probiha aukce techto. Korunka a luneta jsou v barve Sniper Gray , pouzdro a dynko v barve Graphite Black ceramic. Modifikovane rucky. Remen - Maratac Elite composite strap. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 (upraveno) na ty asi nedosahnu... ale jsou prekrasny...! Mas pravdu , cena splhala... EDIT: Koukam ze cena zrejme skoncila na 750 USD... Upraveno 18. srpna 2009 uživatelem Dantechno
Dantechno Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 (upraveno) uffff, ale staly za hrich, to jo... Na WUS byly jeste tyhle. Ctu tam neco o povrchu z teflonu a dodelanych luminescencnich prvcich. Nevim kdo jim ty modely upravuje, ale je to fakt nadhera. Par fotek viz . zdroj WUS nahore. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. srpna 2009 uživatelem Dantechno
Dantechno Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 no to je parada...! vcetne te luminiscence lunetky... sakra, nutne potrebuju customizovany monstra! jo! Ani se ti nedivim Jeste ukazka loga na spone techto hodinek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 tak, a jsem v cudu... ja kolem myslenky customizace Seiko zlehynka tancoval, nechtel jsem vyvolavat ducha a ty do me takhle...! je to fakt parada - a za par penez, vetsinou... ta uz byl rozjety projekt na limitkovy Seiko, pak to usnulo... Bohuzel jsem se nikde nedocetl kdo jim to dela ( moje anglictina neni moc dobra )......
petpel Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 Tak se konečně mohu přeřadit z kategorie chtěl bych mít do kat. mám. Zatím super přesnost mě mile překvapila první měsíc cca 5 sek. denně, luminiscence super. Fota dávám ne jako prezentaci monster spíš jako způsob dodávky od Pokemoniu, mimochodem ze singapuru domů za 5 dnů, klobouk dolů. Jediné zklamání je materiál spony která byla poškrabaná po dodání, asi měkčí materiál (viz poslední foto) docela denním nošením trpí. Tah poškrabán u spodní stěžejky (pod 6) nejspíš díky připevňování již někde v Malaysii.
farářskej Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 Tak se konečně mohu přeřadit z kategorie chtěl bych mít do kat. mám. Zatím super přesnost mě mile překvapila první měsíc cca 5 sek. denně, luminiscence super. Fota dávám ne jako prezentaci monster spíš jako způsob dodávky od Pokemoniu, mimochodem ze singapuru domů za 5 dnů, klobouk dolů. Jediné zklamání je materiál spony která byla poškrabaná po dodání, asi měkčí materiál (viz poslední foto) docela denním nošením trpí. Tah poškrabán u spodní stěžejky (pod 6) nejspíš díky připevňování již někde v Malaysii. Úplně stejně přišly od Pokemonayu i mně Už jsou to čtyři roky, ale ještě furt mě monstra drží... Spona je slabej článek celejch hodinek, ale dej tomu pár let a přebrousí se sama
petpel Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 Úplně stejně přišly od Pokemonayu i mně Už jsou to čtyři roky, ale ještě furt mě monstra drží... Spona je slabej článek celejch hodinek, ale dej tomu pár let a přebrousí se sama budou nošeny cca 15 hodin den co den takže to přebroušení vidím v horizontu spíš týdnů
petpel Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 na ten jsem koukal a představoval si ho tam už když ho Baker sháněl na svý Orient Stary
petpel Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 tady je fotek vic... super fotky Mistře , dík za inspiraci až ten originál oderu tak tam ten tah vrazim
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se