Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pred dvoma mesiacami mi dorazili nove X-Windy a prave som zistil, ze potrebujem daky menej militantny model na nosenie ku obleku aby som si mohol na koseli zapnut manzetove gombiky:-)

Zakukal som sa do IWC Portuguese Automatic no to je uplne mimo rozpocet a asi aj vzdy zostane. NO ucarovali mi modre rucicky. Vratil som sa na zem a vytipoval som si bud: Longines Master collection s bielym cifernikom a modrymi rucickami, alebo dost vazne pokukavam po Archimede Arcadia (modre rucky)....eventualne Stowa. Prosim poradte mi, kde by som sa este mohol zamerat?

Biely cifernik (uvitam gilos...) modre rucicky, automaty, priemer aspon 41-42.

Upraveno uživatelem Leviathan
Odesláno (upraveno)

No modely, které jsi vyjmenoval (Archimede Arcadia, Stowa Marine Original, Longines MC, IWC Portuguese Automatic), naprosto přesně zapadají do mého předobrazu možných oblekovek. Osobně bych bral jakékoli, záleží spíš na ceně. A nakonec ani ne na té ceně, ale spíš co je tvůj sen. A podle toho bych se asi řídil.

Upraveno uživatelem Martin Krkoška
Odesláno

MeisterSinger model s modrými ručičkami má, skús sa pozrieť na model MM203 (Chronoskop 43mm, trojrúčkový chronograf). Ja osobne mám model Scrypto Unitas (je tu vyfotený aj niekde na fóre) a sú to prekrásne hodinky.

Odesláno

TIE OMEGY SU FAKT UZASNE....Teraz pozeram, ze boli na bazare tie Arcadie.......su fuc.... Ale coraz viac sa stavaju cislom jedna v mojom vybere ked uvazim pomer kvalita/cena. Skoda ze NOmos robi take mrnave hodinky....mam zapasie 18-19....vsetko pod 40mm vyzera na ruke ako damske modely

Odesláno (upraveno)
  Leviathan napsal:
TIE OMEGY SU FAKT UZASNE....Teraz pozeram, ze boli na bazare tie Arcadie.......su fuc.... Ale coraz viac sa stavaju cislom jedna v mojom vybere ked uvazim pomer kvalita/cena. Skoda ze NOmos robi take mrnave hodinky....mam zapasie 18-19....vsetko pod 40mm vyzera na ruke ako damske modely

nejake "zive" foto... :wub:

http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...ght=hour+vision

http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...ght=hour+vision

Ked vyzera, ze ten dolar bude padat, tak by sa rozumna cena a pre teba priatelna cena dala dosiahnut cez nejaky eshop v USA. Je ich dost aj overenych miestnymi clenmi...

///ach ja som si az teraz vsimol, ze je to v nemeckom fore... sorry, ze vam to tu spammujem omegami... :bangin:

Upraveno uživatelem mik@

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...