fantozzi Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Odesláno 1. června 2009 Vim, ze jsem dnes porusil pravidlo a umistil info o zameru koupit hodinky do sekce "Omega". Tento prispevek byl ihned smazan - to chapu, ale uprimne mi to prijde jako lepsi reseni nez se snazit "nahonit" pocty prispevku napr. zpusobem hodnoceni novych kousku ve fotogalerii (super - gratuluji ke koupi atd.). Jsem tady novy a pisu jen o tom co me zajima, tak si na tech 50 prispevku holt budu muset pockat :-) Tak to admini, prosim, berte jako moji omluvu.
New Milis Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Odesláno 1. června 2009 Omluva se přijímá a díky za sebereflexi. Ono jakkoli se těch 50 příspěvků, nutných pro možnost přispívání nejen do sekce "Prodám", ale i do "Koupím", může zdát jako kravina, tak to svou logiku má. I za těch 50 příspěvků si potencionální prodávající může udělat o kupujícím jakoustakous představu a nejde tak do rizika, že bude něco nabízet třeba vyloženě neserióznímu kupci - i takoví tady už byli. Tak přeju, ať těch pár příspěvků brzo smysluplně namrskáš. Milis.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se