Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Tak PO jsou doma! Vcera jsme s Kalifx-em absolvovali vylet do Nemecka do www.uhrenbroker.com. Az se jich nabazim a budu mit chvilku, hodim nejake foto do chlubirny.

a aku velkost si si vybral? ja stale neviem ci vacsie ci mensie.. tesim sa na fotky z "chlubirny"

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
a aku velkost si si vybral? ja stale neviem ci vacsie ci mensie.. tesim sa na fotky z "chlubirny"

Ja jsem vybral tu mensi velikost - tedy 42mm (mam obvod zapesti 17 cm). Vetsi bych uz nezvladl, hodne mi ve vyberu velikosti pohlo forum www.watchuseek.com kde je spousta fotek techto hodinek na zapesti s popisem velikosti zapesti. S vybranou velikosti rozhodne nelituji!

Odesláno
Ja jsem vybral tu mensi velikost - tedy 42mm (mam obvod zapesti 17 cm). Vetsi bych uz nezvladl, hodne mi ve vyberu velikosti pohlo forum www.watchuseek.com kde je spousta fotek techto hodinek na zapesti s popisem velikosti zapesti. S vybranou velikosti rozhodne nelituji!

ja mam obvod zapastia tiez 17cm, tak som strasne zvedavy na tvoje fotky. inac neviem ci to bolo len nejakym uhlom fotenia alebo je to tak, ale zda sa mi ze okraje lunety ( tie zubky) su ine pri 42 ako pri 45, alebo nie? a prosim ta, aky je rozmer skla? 3cm primer?

Odesláno
ja mam obvod zapastia tiez 17cm, tak som strasne zvedavy na tvoje fotky. inac neviem ci to bolo len nejakym uhlom fotenia alebo je to tak, ale zda sa mi ze okraje lunety ( tie zubky) su ine pri 42 ako pri 45, alebo nie? a prosim ta, aky je rozmer skla? 3cm primer?

Ano, zoubkovani je u kazde velikosti jine. Na 42mm je vyrazne jemnejsi. Ten prumer skla Ti doma zmerim, hodinky totiz jeste nenosim - darek ke ctvrtecnim 35-tinam :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...