Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pořídil jsem palubní hodinky z odpalovače raket ( tímto chci poděkovat Giliusovi za dobrý obchod ) a jakožto neznalec mám otázku, byla na ručičky používána nějaká iluminační vrstva ? Na těch co mám se mi nepodařilo získat žádnou odezvu ani za použití UV lampy, nicméně může to být taky stářím. Momentálně jsem jim nechal udělat domeček na stůl do kanceláře a zjišťuji jestli jim ještě nějak posloužit a obnovení případné iluminace by mohl být další krok.

Odesláno
Pořídil jsem palubní hodinky z odpalovače raket ( tímto chci poděkovat Giliusovi za dobrý obchod ) a jakožto neznalec mám otázku, byla na ručičky používána nějaká iluminační vrstva ? Na těch co mám se mi nepodařilo získat žádnou odezvu ani za použití UV lampy, nicméně může to být taky stářím. Momentálně jsem jim nechal udělat domeček na stůl do kanceláře a zjišťuji jestli jim ještě nějak posloužit a obnovení případné iluminace by mohl být další krok.

A ze by jsi sem soupnul fotku, at se taky pokochame?

Odesláno
jj...v tom "domečku" mne taky zajímají...... :)

Díky za info. Jestli najdu v okolí někoho kdo by to byl ochoten pokrýt luminovou nebo něčím podobným tak jim to nechám udělat. Budou to hodinky z odpalovač převlečené za letecké :smile_anim:

Odesláno

Jedna rychlovka, prosím moc nekamenovat posílám to z notebooku a prd na něm vidím ( teda ne že by to jinak bylo s tím viděním lepší, ale na větším monitoru to líp nahmatám )

post-1110-1244346975.jpg

• po měsících...
Odesláno
Hodně tmavé. Skoro každý si automaticky vybaví náhrobek, takže asi ještě dojde k drobné přestavbě :suicide_anim:

už chybí jen vytesaný nápis se jménem nebožtíka a daty :)

jinak pěkné ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...