Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jasně,odvzdušnění. Je tam nějaká konstrukční vada. Všechny mustangy,doteđ dovezený,je individuální dovoz. Oficiálně se budou v Evropě prodávat až od letošního roku. Už je známa i cena. Nejlevnější verze 2,3 ecoboost startuje na 880k.

• Odpovědi 83
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Zatím bude dovezeno 17 kusů, vše na objednávku. Z toho prej jen jeden 2.3. Když objednám todle léto, čekačka je cca rok. Dá se to vydržet?

Upraveno uživatelem Zmizík
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Mi to přijde dlouho.. šel bys do osmiválce?

Jj, asi jedině V8 a kvrdlačku. Ale je to teda doba, to není nic pro impulsívního nákupčího...

Odesláno (upraveno)

Nojo, krize:)

Já bych na to neměl, čekat rok. Tak ještě kabrio možná, objednat v září, v květnu by dorazilo..

Upraveno uživatelem Micey
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Zas jediný, co je na čekání dobrý, je že u toho nemusíš nic dělat.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Taky si dovedu představit objednat si káru a na rok přestat chodit do práce :)

Vo to jednodušejc pak za ní zaplatíš.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Se neplatí dopředu?

Americký auto = americký manýry?

Asi jen 15% zálohu chtěj.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

a je dostupná i ve verzi 1.0l EcoBoost? Do toho bych šel

jo,jo... to je motor na stierace!

Odesláno

Jedině V8. Většina těch,co si koupili V6,ji pak za ten osmiválec stejně vyměnili. Navíc ty nový motory budou mít i menší spotřebu než ty naše.

Odesláno

Zajímavý názor podložený zkušenostmi?

Hlavně narážka na lifestyle kdy se auta kupují podle nálepky na zadním okně kde jsou údaje jako MPG a total cost provozu za rok a vše přepočteno na měsíční splátky.

:)

Ano, pár let jsem tam legálně bydlel a dodnes mě některé věci fascinují (a to pozitivně i negativně).

Jedna je opravdu koupě vozu kdy první orientace je podle vyčíslené splátky. Jdeme koupit nové auto, máme na něj 550$ měsíčně.

Proč ne, mají tak nastavenou ekonomiku, auto je důležitá ale spotřební věc.

No a mých pár dní volna kdysi s Mustangem kabrio v Kalifornii . . . zážitek na zbytek života.

Odesláno

Ok, v pohodě (měl jsem pocit, že se o ně teď tak moderně "otíráš"...)

K těm splátkam...Oni to tam tak mají. prostě příjmy dají na jednu hromadu, odečtou náklady na bydlení, stravu, studia apod. no a podle toho, na co jim zbude pak kupují (leasují) auto, Mj. i to je jeden z důvodů, proč v Kanadě jezdí tolik Hyundai-jů :-)

Odesláno

To já jsem poměrně pro-americký i když se to teď moc nenosí. Nelíbí se mi tam spousta věcí ale na druhou stranu jsem měl dost času to tam pochopit, takže pozitivní zkušenost celkově.

A auta . . . ty auta . . jednou jsem byl u soukromého sběratele Corvette a to bylo něco. Nebo "vesnické" víkendové závody na 1/4 míle. Uf, asi vím kam si zajedu na dovču :)

Odesláno

Mám to stejně i když jsem teď také dost "out" :-)

Já miluji Kanadu (teda až na hokejisty) a Kanaďany. Jezdím tam často (ON), pokaždé rád a je mi tam fajn!

(ale rád se i vracím domů)

Jen mne naposledy šokovalo právě, co tam, jezdí "korejců".

To já jsem poměrně pro-americký i když se to teď moc nenosí. Nelíbí se mi tam spousta věcí ale na druhou stranu jsem měl dost času to tam pochopit, takže pozitivní zkušenost celkově.
A auta . . . ty auta . . jednou jsem byl u soukromého sběratele Corvette a to bylo něco. Nebo "vesnické" víkendové závody na 1/4 míle. Uf, asi vím kam si zajedu na dovču :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...