Kasper Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 (upraveno) Poprosím o vaše názory - porovnanie daných 3 modelov Rolex. Ktorý a prečo by ste si vybrali? Vďaka. GMT Master II Sea Dweller Submariner Upraveno 10. června 2009 uživatelem Kasper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 Sea Dweller - pro mě IKONA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 Pokud nepotřebuješ dva časy, tak Sea Dweller. Tu lupu na datumovce bych asi nerozdejchal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 Z tohodle sea-dweller. Jsou nejhezci. Kyklop se mi nelibi a u GMT se mi nelibi luneta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 10. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 Z tohodle sea-dweller. očividne máš iného favorita u Rolexu alebo sa mýlim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 očividne máš iného favorita u Rolexu alebo sa mýlim? Jojo Konkretne Millgaus, nazivo me fakt dostaly! Nevim, co konkretne hledas, ale predpokladam, ze sportovni look - Millgausy nazivo vypadaji ne uplne sportovne, ale precijen trochu ano, casual hodinky uplne idealni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 Kup si SD! To Ti je taková paráda. Už se nevyráběj, tak pokud máš možnost, neváhej Ovšem hrozí Ti -jak se stalo mně- že Tě ostatní značky tak trochu přestanou zajímat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 10. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 Jojo Konkretne Millgaus, nazivo me fakt dostaly! Nevim, co konkretne hledas, ale predpokladam, ze sportovni look - Millgausy nazivo vypadaji ne uplne sportovne, ale precijen trochu ano, casual hodinky uplne idealni. Viac menej som chcel poznať vaše názory a skúsenosti z uvedenými modelmi... vnútorne mám jasno, ALE..... Kup si SD! To Ti je taková paráda. Už se nevyráběj, tak pokud máš možnost, neváhej Ovšem hrozí Ti -jak se stalo mně- že Tě ostatní značky tak trochu přestanou zajímat Aké sú tvoje pocity z náramku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 Aké sú tvoje pocity z náramku? Memám s ním problém. Má leštěné boky a samozřejmě masivní konce (solid end links). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Kdyby to měly být moje první Rolexy-asi bych šel do Submarinerů - to je pro mě ikona Rolex, vnímal jsem to tak i když jsem si je sám kupoval-až po několika letech jsem je vyměnil za Sea Dwellery a teď jsem rád. První Rolexy by měly být s lupou-patří to k nim a vůbec nechápu výtky typu: "lupu bych nevydejchal!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 pokud chces Sea Dwellery tak mas jedinecnou sanci http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=20166&hl= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPB Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 Kdyz prvni Rolexy, tak Submurinery v oceli, ty co mas na tretim obrazku. Byla to i moje prvni volba. Pozdeji jsem je prodal a vymenil za Daytony (takova logicka druha faze:-) ...jo a kdyz prvni Rolexy, tak vzdycinky s LUPOU :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se