Oris skeleton Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 (upraveno) Zdravím všechny příznivce hodinek Oris. Již nějakou dobu jsem se rozhodoval, jakou značku a jaké hodinky pořídit, v minulosti jsem měl několik modelů Casio, později Festina, ale stále jsem toužil po pořádných švýcarských hodinkách renomovaného výrobce, automatech, safírové sklo, kovový tah, vodotěsnost 100M a jelikož mám rád pohled na mechanická "hejblátka", chtěl jsem skeletony. Nezdá se to, ale tato kombinace není zcela obvyklá, zvlášť pokud jsem se chtěl pohybovat v cenovém rozpětí do 30tis. korun. Nicméně po projití stránek luxusních značek jsem objevil kombinaci, která mě přesně sedla. Přes prodejce Koscom jsem se dostal k myslím prvním novým skeletonům F1 v ČR, jelikož ještě nejsou nikde v obchodech a ani oficiální stránky Oris je ještě nemají v katalogu, do prodeje přijdou cca za měsíc. Níže uvádím odkaz na video, kde se tyto skeletony prezentují. Až se mi podaří udělat nějaké hezčí fotky "naživo", tak je sem přiložím. Tyto fotky jsou použité z videa, fotka, kde jsou skeletony s kaučukovým tahem je jen pro ukázku, já mám ocel. Oproti původním se nové skeletony F1 liší nejen jiným tvarem těla a tahu, ale hlavně mají jinak uspořádaný ciferník, větší čitelnější ručičky, o hodně propracovanější tělo s vodotěsností 100M oproti 50M u starého modelu. Cena se ale zvedla z původních cca 20tis. na 29 tis. korun, ale neodolal jsem. Pokud má někdo stejné požadavky, vřele doporučuji... Upraveno 11. června 2009 uživatelem Oris skeleton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oris skeleton Odesláno 11. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 (upraveno) Takže jak jsem slíbil, vkládám ještě pár reálných fotek nových skeletonů ... Upraveno 11. června 2009 uživatelem Oris skeleton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 (upraveno) Asi budeš muset editovat. EDIT: Já teda taky edituju. Na skeletony jsem nikdy nebyl, ale červený rotor vypadá moc pěkně. Ať slouží! Upraveno 11. června 2009 uživatelem PhoeniX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oris skeleton Odesláno 11. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Díky, doufám že sloužit budou, každopádně ten rotor mě taky dostává, někdy bych je nejradši obrátil naruby, aby byl rotor a nahoře, je to skvělej pohled...mám z nich radost, mám je už týden, ale furt na ně musím zírat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Díky, doufám že sloužit budou... O ORIS se neboj. Super zpracování, jde o držáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jara Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 To již u Orisů neměli žádné jiné a tyto byly poslední? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oris skeleton Odesláno 14. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2009 (upraveno) Ne, byly první v ČR.... Hlavně nezáviď Upraveno 14. září 2009 uživatelem Oris skeleton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drexxy Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2009 moc hezky, ale aspon indexy hodin by tam dat mohli, porad bych musel koukat na mobil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2009 moc hezky, ale aspon indexy hodin by tam dat mohli, porad bych musel koukat na mobil Řekl bych, že musí stačit luneta;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oris skeleton Odesláno 12. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 Přesně tak, indexy jsou na lunetě a jelikož jsou na skeletonech 09 již větší a širší ručičky, než měly původní 08, tak je to úplně bez problému odečítat čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rinaldino Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Tak to jsou střely! Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Na tom pryžovem tahu jsou ale o dost vyraznejší, a ležet vedle nich ty samý s ocelovým, tak si myslím že jde o jiný model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAveDOG Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 A jak dlouho Ti trvá než zjistíš kolik je hodin a kolikátého je? Zezadu vypadají pěkně. Zepředu to bohužel není můj šálek kávy. Ale i tak gratuluji k prvnímu kusu u nás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oris skeleton Odesláno 7. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 A jak dlouho Ti trvá než zjistíš kolik je hodin a kolikátého je? Zezadu vypadají pěkně. Zepředu to bohužel není můj šálek kávy. Ale i tak gratuluji k prvnímu kusu u nás. Naživo to není takový problém, jde o zvyk, bílá luminiscenční vrstva je na niklovaných leštěných ručičkách myslím dost výrazná, takže dohledat, kolik je hodin mi trvá stejně, jako u kterýchkoliv jinejch běžnejch hodinek s ciferníkem. Na vnitřním okraji pod sklíčkem jsou sice jen malé indexy ve tvaru teček, ale na lunetě jsou indexy hodin velké dost, takže no problem a při hledání datumu mi oko automaticky sjede na pozici 6, kde proti červené šipce najdu datum, ale jak říkám jde o zvyk a subjektivní pocit, pokud by se mi tento typ hodinek nezamlouval, taky bych na něm hledal nedostatky, já jej naopak bráním, protože se mi fakt líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robcio Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Fakt úžasný hodinky,taky si je chci koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oris skeleton Odesláno 7. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Fakt úžasný hodinky,taky si je chci koupit. Tak už jsi je koupil?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robcio Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Zatím ještě ne,šetřím na ně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se