Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Na tyhle Omegy se chodil muj tata koukat do vylohy hodinarstvi V Dobranech pri ceste na vlak mnoho tydnu. Pak k jeho zklamani zmizely a za par mesicu je dostal od mamy k narozeninam.

Nevim, jak na ne mohla ze sveho platu nasetrit, ale rika, ze je mohla koupit jen proto, ze jeste nemeli me :-)

To bylo pred vice nez 30 lety.

Hodinky celou dobu bezvadne slapou. Pred asi 10 lety byly na vycisteni a serizeni a pred dvema lety dostaly novou korunku. Presto, ze byly 25 let denne noseny, nejsou na pouzdre zadne velke znamky opotrebeni.

Tata uz tu neni, ale jeho hodinky se tvari, ze se mnou vydrzi az do doby, kdy prijde cas prenechat je dalsimu v poradi.

post-656-1244883622.jpg

post-656-1244883609.jpg

post-656-1244883628.jpg

post-656-1244883634.jpg

post-656-1244883641.jpg

post-656-1244883648.jpg

Upraveno uživatelem xbenny
Návštěvník Tada
Odesláno

Krása :)

Je zajímavé, že hodinky, co byly denně nošeny jsou kolikrát v lepším stavu než některé šuplíkvé ležáky :)

Odesláno
  spiderer napsal:
Hodinky jsou pekny, jedny velmi podobny jsem mel, ale zavidim ten pribeh, to mi chybi takovahle citova vazba k jakymkoliv hodinkam..

Taky mám po otci hodinky a vím, že je na nich nejdůležitější možná právě ten příběh, vzpomínka. Gratrulace ke krásným hodinkám a krásnému příběhu.

Odesláno

Na srazu byly. Dokonce i ja. Ale odchazel jsem v 7. Priste dorazime zas :-)

Arthur N. napsal:
!!!!!!moc krásný!!!!!!

na srazu jsem je neviděl :crying_anim:

přineseš je příště???????

• po měsících...
Odesláno

Vsiml jsem si toho na fotkach az ted: na sklicku nad stredem ciferniku je jeste jeden maly znak Omega. Je to na vicero fotkach v ruznych uhlech, takze to nejspis nebude odraz. Na "zivo" se mi ten znacek videt nedari.

Mozna je to vseobecne znama vec, ale ja to nevedel a objev me potesil :-)

post-656-1253256632.jpg

Odesláno

Podobné jsem koupil před pár dny na Aukru. Za myslím přijatelnou cenu, včetně originálního řemenu z krokodýla a Omega spony. Po cca týdnu dělají -2s denně, takže na to že jsou z roku 1974 výborné ....

Odesláno
  911 napsal:
hezky. ja cekam na stejny ale s datumkou. uvidime jak se to povede. jen maji trosku jiny tvar loga Omegy

Ty mám. Po dědečkovi. Bohužel po nějakém neznámém děděčkovi, koupil jsem je ve starožitnictví. Tak závidím xbennymu příběh, ale utěšuju se datumkou :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...