Přejít na obsah

přátelé orisů

GMT

Doporučené příspěvky

Ahoj jamikadze, mas nejaku skusenost s tou strankou, ktoru si tu uviedol? Ja som si u nich objednaval ORIS-ky 2.1.2011 a dnes este ani len nevedia, ze kedy mi ich poslu. Zacinam mat obavy a rozmyslam, ze svoju objednavku stornujem.

NiE nic nestornuj.JA SOM TO UZ TU PISAL A NIK MI NEVERIL V PODSTATE.TO CO MI POVEDAL MOJ PREDAJCA AKO VIDIM JE PRAVDA.NIEKTORE TYPI HODINIEK PROSTE NESTIHAJU VYRABAT A BUDES MUSIET CAKAT DO POLOVICE FEBRUARA.ONI SU LEN SPROSTREDKOVATELIA.CIZE SI POCKAS.A INAC VSADEEE ,KTO ICH NEMA NA PREDAJNE CI NA SKLADE BY SI CAKAL TAK ISTO.A MOZNO ESTE VIAC,POKYM BY SI SA DOSTAL DO PORADOVNIKA,KTORY ONI MAJU.CIZE LEN CAKAT A CAKAT.JA SOM CAKAL MESIAC AJ NIECO.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

poměrně dramatické změny v konceptu Friends of Oris Forum

ORIS zavadí restriktivní opatření s cílem znemožnit to se FOOF nabízeli perfektně tj. prodej přes internet jako oficiální AD se všemi garancemi.

Pro mě velké zklamání FOOF fungovali opravdu super :angry:

http://www.friendsoforis.com/forum/index.php?/topic/36934-major-news/

Upraveno uživatelem GMT
Odkaz ke komentáři

To se netýká jenom FOO, ale všech autorizovaných dealerů. Ti teď budou moct oficiálně prodávat hodinky po internetu jenom ve svém regionu (FOO = Austrálie a Oceánie). Z fóra FOO se stane jakási centrála všech AD, kteří tam budou dávat informace, fotky, videa apod.

Pro nás žádná trága, pořád tu bude ebay a jiní prodejci. Navíc pokud nebude u evropských AD omezení na jednotlivé země, tak jurawatches má ceny snad lepší než FOO a samozřejmě i než Koscom.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...