Přejít na obsah

Chumpus

Členové_50
  • Příspěvky

    5 682
  • Registrace

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Návštěvy profilu

22 228 zobrazení profilu

Chumpus's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Mám info, že Česká televize se snaží o uvolnění pro Slovensko. Kvůli použitým záběrům např. z archivů to asi není úplně jednoduchý, ale řeší to.
  2. Jako Slávista musím přiznat, že Hložek je opravdu výjimečný talent. A nosí Seiko Astron Odvolání Ščasnýho mě mrzí, já ho měl rád, byl to takový garant, že Sparta se nikam neposune ))
  3. To jsou strašný provokace tohle...
  4. Nic jsem na Plzeň neházel, to sis z toho vyčetl sám. Že v sobotu bylo přitlačeno Plzni, to je snad jasný. Hele Gustave, já chápu, že jako fanoušek Plzně to prostě vidět nechceš, ale tlačenku máte dlouhodobě a vzhledem k tomu, co se ve vašich zápasech v posledních letech všechno dělo, je pochopitelný, že na to lidi narážejí. Nefér vliv v zákulisí jste měli a máte. Tečka. Jak jsem psal, beru, že jako fanda toho klubu před tím zavíráš oči, ale aspoň to tady neobhajuj, jako že se nic neděje. A pokud jde o hysterii, tak to nemáš co vyčítat, viz Frantou zmiňovaný los.
  5. Jak to je s tou potrefenou husou?
  6. Tohle nastavuje rozhodčí. Kdyby dal hned na začátku správně žlutou Frýdkovi a držel tenhle metr, tak by se hráči zklidnili. Jakmile jim tvrdou hru dovolíš, tak se přizpůsobí. Rozhodčího nemá cenu komentovat, v souvislosti se sobotním zápasem je snad každému jasné, jak to je...
  7. Tak skx007 zatím ukončený nejsou. Asi ještě dorazí nějaká várka.
  8. Tak já to napíšu potřetí nebo možná počtvrtý WR bude 100 m, jsou to pětky. SKX007 tu byly přes 20 let (pořád nemám potvrzený, že končí), v oběhu jich je pořád dost, šanci k pořízení tak má každý. Jestli končí, tak to jejich status legendy jen posílí. Nový pětky jsou pětky. Nemá smysl to brát jako náhradu skx. Pětek, který vycházely z designu výše postavených modelů, bylo víc, není to nic novýho.
  9. Já právě ani nevim, kdy jsem nějaký pětky naposledy měl a kdy jsem si chtěl nějaký vůbec koupit. Tyhle jsou po delší době první, kde by to mohlo klapnout.
  10. Vždycky mě baví, kolik jednoznačných soudů a emotivních příspěvků tu vždycky je ve chvíli, kdy u daných hodinek neexistuje živá fotka, natož aby je tu někdo třeba viděl
  11. Hehe Já jsem taky celkem konzervativní, ale štítek tu byl přes 50 let a na některých modelech už vypadal nevhodně. Takže změna po 50 letech je gut. Z té šikmé pětky, která vypadá jako písmeno S, neskáču radostí do stropu, ale na té řadě, kterou to chtějí odstartovat, mi nevadí. Otázkou je, jak to bude sedět na decentnějších modelech.
  12. Uf! Čekal jsem na tvou reakci. Logo se ti nelíbí, tím pádem je svět v pořádku. Bál jsem se, že by se ti mohlo zamlouvat, to by byl průšvih ))
  13. skx007 končí už asi 10 let Nechám si to potvrdit. V nabídce byly asi 3x déle než je u Seika běžné.
  14. Už jsem to tu psal... Jsou to pětky, WR bude 100. A budou super barevný kombinace.
  15. Díky, že jsi potvrdil má slova.
×
×
  • Vytvořit...