profik Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Odesláno 17. června 2009 Líbilo se mi jich víc, ale vzal jsem tyto.
Vit Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Líbilo se mi jich víc, ale vzal jsem tyto. Gratuluju, jedny Certiny (viz podpis) mi dělají radost už 2 roky.
Kubiznusus Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Krása. Zvlášť na druhé fotce - na ruce - vypadají super.
profik Odesláno 22. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2009 (upraveno) Krása. Zvlášť na druhé fotce - na ruce - vypadají super. Vypadá, že jim víc sluší řemínek. Ani moc nemám rád světlý kovový tah, ale je univerzálnější. Na těchto hodinkách mi pár věcí vadí (průhledné dýnko...), ale napíšu o nich nějakou recenzi, tak to sem pak připíchnu. Upraveno 22. června 2009 uživatelem profik
Boudy Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Vypadá, že jim víc sluší řemínek. Ani moc nemám rád světlý kovový tah, ale je univerzálnější. Na těchto hodinkách mi pár věcí vadí (průhledné dýnko...), ale napíšu o nich nějakou recenzi, tak to sem pak připíchnu. Že ti to nevadilo při nákupu? mě se průhled na stroj líbí ... a celkově jsou povedené ... Že ti to nevadilo při nákupu? mě se průhled na stroj líbí ... a celkově jsou povedené ... Spíš bych oželel tachymetr ... funkce pro funkci ...
profik Odesláno 22. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Že ti to nevadilo při nákupu? mě se průhled na stroj líbí ... a celkově jsou povedené ... Spíš bych oželel tachymetr ... funkce pro funkci ... Mně se zase tachymetr líbí. Průhled na strojek nemám rád, ale ony se tyhle automaty s plným dýnkem neprodávají. Přijde mi, že je jim vidět příliš pod sukni, jsem takový puritán. A hlavně, na Etě není co vidět. : )
Boudy Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Mně se zase tachymetr líbí. Průhled na strojek nemám rád, ale ony se tyhle automaty s plným dýnkem neprodávají. Přijde mi, že je jim vidět příliš pod sukni, jsem takový puritán. A hlavně, na Etě není co vidět. : ) To je to, co se mi líbí- každýmu se líbí něco jiného
Boudy Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Mně se zase tachymetr líbí. Průhled na strojek nemám rád, ale ony se tyhle automaty s plným dýnkem neprodávají. Přijde mi, že je jim vidět příliš pod sukni, jsem takový puritán. A hlavně, na Etě není co vidět. : ) Co se týče puritánství, prot je tisknes na své zápěstí, aby jim nikdo pod sukni neviděl
profik Odesláno 24. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Co se týče puritánství, prot je tisknes na své zápěstí, aby jim nikdo pod sukni neviděl Mně přijde průhledné dýnko ideální pro dědečka, který vnoučatům na jeho kolenou ukazuje, co že to jsou ty mechanické hodinky. Nic pro mě... : )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se