Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Krása. Zvlášť na druhé fotce - na ruce - vypadají super.

Vypadá, že jim víc sluší řemínek. Ani moc nemám rád světlý kovový tah, ale je univerzálnější.

Na těchto hodinkách mi pár věcí vadí (průhledné dýnko...), ale napíšu o nich nějakou recenzi, tak to sem pak připíchnu.

Upraveno uživatelem profik
Odesláno
Vypadá, že jim víc sluší řemínek. Ani moc nemám rád světlý kovový tah, ale je univerzálnější.

Na těchto hodinkách mi pár věcí vadí (průhledné dýnko...), ale napíšu o nich nějakou recenzi, tak to sem pak připíchnu.

Že ti to nevadilo při nákupu? mě se průhled na stroj líbí ... a celkově jsou povedené ...

Že ti to nevadilo při nákupu? mě se průhled na stroj líbí ... a celkově jsou povedené ...

Spíš bych oželel tachymetr ... funkce pro funkci ... :thumbsdown_anim:

Odesláno

Spíš bych oželel tachymetr ... funkce pro funkci ... :thumbsdown_anim:

Mně se zase tachymetr líbí. Průhled na strojek nemám rád, ale ony se tyhle automaty s plným dýnkem neprodávají. Přijde mi, že je jim vidět příliš pod sukni, jsem takový puritán. A hlavně, na Etě není co vidět. : )

Odesláno
Mně se zase tachymetr líbí. Průhled na strojek nemám rád, ale ony se tyhle automaty s plným dýnkem neprodávají. Přijde mi, že je jim vidět příliš pod sukni, jsem takový puritán. A hlavně, na Etě není co vidět. : )

To je to, co se mi líbí- každýmu se líbí něco jiného :thumbsup_anim:

Odesláno

Co se týče puritánství, prot je tisknes na své zápěstí, aby jim nikdo pod sukni neviděl :smile_anim: :speak_cool:

Odesláno
Co se týče puritánství, prot je tisknes na své zápěstí, aby jim nikdo pod sukni neviděl :smile_anim: :speak_cool:

Mně přijde průhledné dýnko ideální pro dědečka, který vnoučatům na jeho kolenou ukazuje, co že to jsou ty mechanické hodinky. Nic pro mě... : )

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...