NATY Odesláno 21. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2009 Nechci jen obligátně gratulovat, ale spíš vyslovit obdiv nad odvahou oprostit se od tradičního pohledu na hodinky. Já tu odvahu u sebe nenacházím. Nechť ti slouží a ne že budou za něsíc v prodejním vlákně! Edit: zamyslel jsem se nad tím, co píše cigi a musím souhlasit. Pořád mi na tom číselníku něco neštymovalo a jsou to právě ty nuly. Dýnko na mě působí lacině, ale naštěstí není nijak vidět. Jinak barvu slonové kosti beru jako velmi správnou volbu u tohoto typu hodinek. V prodejním vlákně nebudou, spíše se obávám, že to není poslední nákup. Kam to ale povede? První mechanické hodinky stály 12, druhé 20 poslední 30. Navíc, čím o hodinkách více vím a více jsem jich viděl, tím mám vyšší nároky... Koukám na dýnko, ale laciné mi nepřipadá. Je jednoduché s decentním popisem po obvodu. Možná je to tou fotkou... Spíše souhlasím s tím, co psal cigi. Hodinky mají dva rozdílné obličeje (dýko nekoresponduje s ciferníkem). Ideální by asi bylo jednoduché dýnko bez průhledu s možností otevření a pohledem na strojek, jako má například Longines u modelu Sports Legends. Jinak by bylo asi velmi škoda stojek UNITAS s perláží schovávat. Já se na něj zatím nemohu vynadívat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se