B.F.G. Odesláno 21. června 2009 Nahlásit Odesláno 21. června 2009 Archimede Pilot H jsou dokonalé, akorát pro mě malé. Steinhart Nav B-uhr Automatic Black jsou asi tedy nejlepší momentální volba. Tedy podle mě z pohledu ceny, velikosti a podobnosti s reálnou předlohou.
H-B Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Stowa Flieger Original LE za 3100 dolacu z Nemecka na prodej zde Ja mit ty penize, nevaham.
Šimon Stoklasa Odesláno 22. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Stowa Flieger Original LE za 3100 dolacu z Nemecka na prodej zde Ja mit ty penize, nevaham. Taky bych je bral Ale 3100 USD to je hromada peněz..
bernie85 Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2009 Tak to je kompletne v pytli. Mam malou ruku, chci hodinky jak k obleku tak na ven a musej mit design pilotek. A bejt manualy. Takze ne velky, ale s unitasem. Jo a musej se mi i libit. Takze skoro neresitena situace a pak sem narazil na ty Airmany Originaly a ty nejsou :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Je to v pytli. Z druhy ruky je kupovat nechci za $2000 (pokud by byly), to uz muzu rovnou vzit Mark XVI Jsem zdrcen, vpravde zdrcen.
bernie85 Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2009 a co ty pilotky Poljot, co jsou ted v prodejnim vlakne cerstve na prodej...? je to tady, ale bere je pikec... ale najit se da ledacos... Diky kibi, ale ty srdce nebere uz jsem se smiril s tim ze bud Stowy Aviator Ohne Logo nebo Steinhart B-watch II Premium Line (pokud mi sednou). Strasne rad bych ty chrona os Steinhartu, ale do obleku asi prece jenom ne. kazdopadne diky za linky
bernie85 Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2009 jasne, srdce te tahne jinam... a jen pro doplneni - APCh... APCh jsou samozrejme ve hre kibi pockam na okouknuti/vyzkouseni v realite. Steinhart chrona se mi zatim podle fotek libi vice, ale ta velikost do obleku... tam by Archimede mohly bodovat. Pravda je ovsem takova, ze samozrejme za 5-10 let budu mit vicero hodinek k ruznym prilezitostem a ruznych znacek. A pokud proberu ty nemecky piloty o kterych se tu nejcasteji diskutuje (Stowa, Laco, Steiny, Archimedy a Thurby) tak nejhrejivejsi pocit mam u tech Stowy - ty bych proste i za tech par let chtel mit. Pak mozna ty B-uhr II. Tam to srdce podle fotek proste zatim tahne Ze ja sem na todle forum vubec lez ... :helpsmilie: (samozrejme me varovali)
romano Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2009 APCh jsou samozrejme ve hre kibi pockam na okouknuti/vyzkouseni v realite. Steinhart chrona se mi zatim podle fotek libi vice, ale ta velikost do obleku... tam by Archimede mohly bodovat. Pravda je ovsem takova, ze samozrejme za 5-10 let budu mit vicero hodinek k ruznym prilezitostem a ruznych znacek. A pokud proberu ty nemecky piloty o kterych se tu nejcasteji diskutuje (Stowa, Laco, Steiny, Archimedy a Thurby) tak nejhrejivejsi pocit mam u tech Stowy - ty bych proste i za tech par let chtel mit. Pak mozna ty B-uhr II. Tam to srdce podle fotek proste zatim tahne Ze ja sem na todle forum vubec lez ... :helpsmilie: (samozrejme me varovali) hotové Diagnóza
Traveller Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Tak to je kompletne v pytli. Mam malou ruku, chci hodinky jak k obleku tak na ven a musej mit design pilotek. A bejt manualy. Takze ne velky, ale s unitasem. Jo a musej se mi i libit. Takze skoro neresitena situace a pak sem narazil na ty Airmany Originaly a ty nejsou :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Je to v pytli. Z druhy ruky je kupovat nechci za $2000 (pokud by byly), to uz muzu rovnou vzit Mark XVI Jsem zdrcen, vpravde zdrcen. Co to je malá ruka? Já po podobném trápení s pilotkami nakonec skončil u Glycine (a to jsem je původně ani nezařadil do výběru)... Zatím velká spokojenost a hlavně - byly za pakatel ve srovnání s ostatními.
Dantechno Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Travellere ty se mi moc libi... Muzes poslat nejaky stranky kde se daji poridit? Okouknu je ....
Traveller Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Já je koupil lehce jeté na WUS, ale když dáš do Googlu Glycine Incursore, tak je najdeš. Tento konkrétní model se ale myslím už nedělá
Dantechno Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Já je koupil lehce jeté na WUS, ale když dáš do Googlu Glycine Incursore, tak je najdeš. Tento konkrétní model se ale myslím už nedělá No prave , proto jsem se ptal
Bison Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 pár jich je na http://www.chrono24.com/cz/
Traveller Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 (upraveno) Tady je ten samý kousek, ale cena je děsná. Já koupil za 1/3 této ceny. Upraveno 31. srpna 2009 uživatelem Traveller
Dantechno Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Tady je ten samý kousek, ale cena je děsná. Já koupil za 1/3 této ceny. Mas pravdu, ta cena je nestravitelna....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se