Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Archimede Pilot H jsou dokonalé, akorát pro mě malé. Steinhart Nav B-uhr Automatic Black jsou asi tedy nejlepší momentální volba. Tedy podle mě z pohledu ceny, velikosti a podobnosti s reálnou předlohou.

• po měsících...
Odesláno

Tak to je kompletne v pytli. Mam malou ruku, chci hodinky jak k obleku tak na ven a musej mit design pilotek. A bejt manualy. Takze ne velky, ale s unitasem. Jo a musej se mi i libit.

Takze skoro neresitena situace a pak sem narazil na ty Airmany Originaly a ty nejsou :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Je to v pytli. Z druhy ruky je kupovat nechci za $2000 (pokud by byly), to uz muzu rovnou vzit Mark XVI

Jsem zdrcen, vpravde zdrcen.

Odesláno
a co ty pilotky Poljot, co jsou ted v prodejnim vlakne cerstve na prodej...? :)

je to tady, ale bere je pikec... :)

ale najit se da ledacos...

Diky kibi, ale ty srdce nebere :guiltysmiley: uz jsem se smiril s tim ze bud Stowy Aviator Ohne Logo nebo Steinhart B-watch II Premium Line (pokud mi sednou). Strasne rad bych ty chrona os Steinhartu, ale do obleku asi prece jenom ne.

kazdopadne diky za linky :speak_cool:

Odesláno
jasne, srdce te tahne jinam... :)

a jen pro doplneni - APCh... ;)

aDSC_1759.jpg

APCh jsou samozrejme ve hre kibi ;) pockam na okouknuti/vyzkouseni v realite. Steinhart chrona se mi zatim podle fotek libi vice, ale ta velikost do obleku... tam by Archimede mohly bodovat.

Pravda je ovsem takova, ze samozrejme za 5-10 let budu mit vicero hodinek k ruznym prilezitostem a ruznych znacek. A pokud proberu ty nemecky piloty o kterych se tu nejcasteji diskutuje (Stowa, Laco, Steiny, Archimedy a Thurby) tak nejhrejivejsi pocit mam u tech Stowy - ty bych proste i za tech par let chtel mit. Pak mozna ty B-uhr II. Tam to srdce podle fotek proste zatim tahne :)

Ze ja sem na todle forum vubec lez ... :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie:

(samozrejme me varovali)

Odesláno
APCh jsou samozrejme ve hre kibi ;) pockam na okouknuti/vyzkouseni v realite. Steinhart chrona se mi zatim podle fotek libi vice, ale ta velikost do obleku... tam by Archimede mohly bodovat.

Pravda je ovsem takova, ze samozrejme za 5-10 let budu mit vicero hodinek k ruznym prilezitostem a ruznych znacek. A pokud proberu ty nemecky piloty o kterych se tu nejcasteji diskutuje (Stowa, Laco, Steiny, Archimedy a Thurby) tak nejhrejivejsi pocit mam u tech Stowy - ty bych proste i za tech par let chtel mit. Pak mozna ty B-uhr II. Tam to srdce podle fotek proste zatim tahne :)

Ze ja sem na todle forum vubec lez ... :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie:

(samozrejme me varovali)

hotové Diagnóza :guitar:

Odesláno
Tak to je kompletne v pytli. Mam malou ruku, chci hodinky jak k obleku tak na ven a musej mit design pilotek. A bejt manualy. Takze ne velky, ale s unitasem. Jo a musej se mi i libit.

Takze skoro neresitena situace a pak sem narazil na ty Airmany Originaly a ty nejsou :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Je to v pytli. Z druhy ruky je kupovat nechci za $2000 (pokud by byly), to uz muzu rovnou vzit Mark XVI

Jsem zdrcen, vpravde zdrcen.

Co to je malá ruka? Já po podobném trápení s pilotkami nakonec skončil u Glycine (a to jsem je původně ani nezařadil do výběru)... Zatím velká spokojenost a hlavně - byly za pakatel ve srovnání s ostatními.

gi1.jpg

gi4.jpg

Odesláno
Já je koupil lehce jeté na WUS, ale když dáš do Googlu Glycine Incursore, tak je najdeš. Tento konkrétní model se ale myslím už nedělá :(

No prave , proto jsem se ptal :crying_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...