Onisan Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Trošku nechápu co se tady řeší? To stojíš někde na dveřích v tričku Everlast a každý den mlátíš Rumuny co chtějí na tvoje disco s legendou, že jsou Italové? Měl jsem několik hodinek za svůj život a prošly kdečím, ale .... pokud uvažuješ takhle "akčně" tak si kup od kubsona Trasery (jedno jaké) , tvůj fight look bude OK. ty budeš OK a ty Rumuni budou KO...
profik Odesláno 22. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Onion napsal: Trošku nechápu co se tady řeší? To stojíš někde na dveřích v tričku Everlast a každý den mlátíš Rumuny co chtějí na tvoje disco s legendou, že jsou Italové? Měl jsem několik hodinek za svůj život a prošly kdečím, ale .... pokud uvažuješ takhle "akčně" tak si kup od kubsona Trasery (jedno jaké) , tvůj fight look bude OK. ty budeš OK a ty Rumuni budou KO... Onione, to je nespravedlivé, já neřeším hodinky na box. Projdi si historii a uvidíš, že to se samo nějak zvrhlo. Myslel jsem, že mi sem někdo hodí nějakou variantu těch Seik, ale začalo se diskutovat o utrhlých rotorech a statorech atp. Žádný Rumuny bít nechci, vždyť jsou unijní, ne? Chtěl jsem tím jen říct, že hledám hodinky, které i vzhledem dají najevo, že se nějakých strkanic nebojí. Mimochodem, existuje nějaký smajlík pro nadsázku? ; )
PhoeniX Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Profiku, tohle Ti už zůstane: "trhač rotorů".
Onisan Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 profik napsal: Onione, to je nespravedlivé, já neřeším hodinky na box. Projdi si historii a uvidíš, že to se samo nějak zvrhlo. Myslel jsem, že mi sem někdo hodí nějakou variantu těch Seik, ale začalo se diskutovat o utrhlých rotorech a statorech atp. Žádný Rumuny bít nechci, vždyť jsou unijní, ne? Chtěl jsem tím jen říct, že hledám hodinky, které i vzhledem dají najevo, že se nějakých strkanic nebojí. Mimochodem, existuje nějaký smajlík pro nadsázku? ; ) Já to také v nadsázce myslel A ty Rumuny jsem nezmínil náhodou... spolu s "indiánama" ze sebe Italy rádi dělaji
911 Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 profik napsal: Onione, to je nespravedlivé, já neřeším hodinky na box. Projdi si historii a uvidíš, že to se samo nějak zvrhlo. Myslel jsem, že mi sem někdo hodí nějakou variantu těch Seik, ale začalo se diskutovat o utrhlých rotorech a statorech atp. Žádný Rumuny bít nechci, vždyť jsou unijní, ne? Chtěl jsem tím jen říct, že hledám hodinky, které i vzhledem dají najevo, že se nějakých strkanic nebojí. Mimochodem, existuje nějaký smajlík pro nadsázku? ; ) no ten smajlik s nadsazkou by to priste chtelo. ja byl natvdrdlej a z toho prvniho prispevku to proste cnelo, ze potrebujes hodinky na rvacky. precti si to jeste jednou co ty Lum Tec? nelibi?
profik Odesláno 24. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2009 redd napsal: Něco z produkce Sinn http://www.sinn.de/sinn.php4?Modellgruppe=2 Redde, díky za tip, Sinn je dobrá volba. Neuvažuju o něm, kvůli mým fliegrům 356. skalis napsal: Na drsnejsi aktivity nosim Prim Sport 2 (ty z avataru) a jsem s nimi maximalne spokojeny. Jsou to moje oblibene hodinky a strach o ne (narozdil od ostatnich hodinek) nemam. Mam k nim reminek s podlozkou, ktery je chrani pred potem a hodinky s nim maji opticky nositelnou velikost. Tak něco takového jsem tím chtěl řici. Nemít o ně strach. Aby nevadil nějaký škrábanec. Máš někdo fotku na ruce?
Gilius Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Onion napsal: Já to také v nadsázce myslel A ty Rumuny jsem nezmínil náhodou... spolu s "indiánama" ze sebe Italy rádi dělaji A okamžitě ale poznáš,že s Italama nemaj nic společnýho.......pokud dochází ke rvačkám,jedině G-čka(nebo Timex Humvee)......!!!!!
tomtt Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 profik napsal: Takže automaty jsou náchylnější než neautomatické mechanické? Nebo je náchylnější setrvačka? Mně se líbí ještě tyto profi: co su to za seika ,celkom sa mi pacia,chcel by som ich niekde objednat aleneviem zistit ich typove oznacenie,vies poradit? dakujem vopred
fantozzi Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Ja myslim ze se to tady zbytecne prehani - podivej se na Jamese Bonda, myslis ze si po kazde rvacce meni hodinky???
profik Odesláno 1. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2009 fantozzi napsal: Ja myslim ze se to tady zbytecne prehani - podivej se na Jamese Bonda, myslis ze si po kazde rvacce meni hodinky??? Taky si myslím, ale až je zničím, bude mne to mrzet...
profik Odesláno 1. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2009 tomtt napsal: profi: co su to za seika ,celkom sa mi pacia,chcel by som ich niekde objednat aleneviem zistit ich typove oznacenie,vies poradit? dakujem vopred No, přesně jak píši: Seiko SRP029.
profik Odesláno 1. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2009 (upraveno) No skvělé, jak jsi je vybral? Udělej víc fotek a hoď je sem? Kde jsi je pořídil? Upraveno 1. července 2009 uživatelem profik
Pavel K. Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Jsou super. Gratuluju Zkoušel jsem si je v Koscomu a vypadaly dobře i na černém bíle prošitém karbonovém voděodolném řemenu od Hirche. Jen jsem za ně nebyl ochoten dát tolik peněz.
Dantechno Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 People napsal: ja ich mam odvcera. Su nadherne. Ty jsou skvělé.... Gratuluju. Moc se mi líbí , proto se ptám: Máš je z ČR a případně odkud a za kolik?
People Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 odpovede na vase otazky su v tomto novom chlubicim vlakne http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=20615
tomtt Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Odesláno 2. července 2009 profik napsal: No, přesně jak píši: Seiko SRP029. profik> sorry,nevyjadril som sa presne - myslel som tie druhe seika 5 sport co si dal ich obrazok v tvojom tretiom prispevku na prvej strane , ale tie SRP029 su tiez paradne..
profik Odesláno 28. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2009 Vhodná varianta zřejmě nalezena:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se