Hanz21 Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2009 Tak všechny zdravím po delší době. Něco jsem prodal, abych si mohl pořídit tento kousek. Zatím maximální spokojenost s tím co od nich vyžaduji a to protiváhu k Omega Speedmaster Moonwatch. Koupeno na základě referencí u Timeparadise (takže se toto forum opět provinilo ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2009 Ked hovoris protivahu, co ti ponukaju omegy a co hamiltony? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2009 poprosim o fotku v tme, zaujima ma aku maju lumi. Platil si dph? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 22. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2009 Omega to je pro klasika s designem 50let starým, nicméně pro stále silně neokoukaným. Používám je jako oblekovky. Air race je pro mě trošku sportovnější a výrazná (díky oranžové a třem korunkám) záležitost. Navíc je beru tak, že se o ně nemusím tolik bát... to People: jsem ted bez fotáku, jo DPH mi bohužel napařili, i když to šlo přes Německo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se