wilks Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Díky za rychlý výmaz, předpokládám, že jsi profík v oboru, takže mi stačí rada od Tebe, co žádat za tyto hodinky, neb po vkročení do prodejny starožitností jsem zcela v rukou prodavače a ten nemusí být vždy férový. Dík. J.B.
mischa Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Když Ti za ně někdo dá 200 Kč, tak je ber. Ciferník a ručky jsou nepoužitelné. Pouzdro by bylo hezké, kdyby bylo v lepším stavu, takhle je na vyhození. Jediné, co je použitelné, je stroj s válečkovým krokem, v současnosti téměř nepoužitelný. Cena stříbra na plášti bude tak cca 30 Kč. Tady to asi nikdo nekoupí, v bazarech také ne, když někoho ukecáš v hospodě na 5 piv, tak bych to bral / a já pivo nepiju!/
wilks Odesláno 25. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2009 mischa napsal: Když Ti za ně někdo dá 200 Kč, tak je ber. Ciferník a ručky jsou nepoužitelné. Pouzdro by bylo hezké, kdyby bylo v lepším stavu, takhle je na vyhození. Jediné, co je použitelné, je stroj s válečkovým krokem, v současnosti téměř nepoužitelný. Cena stříbra na plášti bude tak cca 30 Kč. Tady to asi nikdo nekoupí, v bazarech také ne, když někoho ukecáš v hospodě na 5 piv, tak bych to bral / a já pivo nepiju!/ Díky za info, byl jsem ve dvou starožitnostech a nabídli mi od 1500-2000,- Kč.
Baker Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 wilks napsal: Díky za info, byl jsem ve dvou starožitnostech a nabídli mi od 1500-2000,- Kč. Tak to ber vsemi deseti
wilks Odesláno 25. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Baker napsal: Tak to ber vsemi deseti Jdu na to! :-)
prim_1967 Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 valčekový krok .... ? ... mne sa vidí, že je tam krokové kolo švajčiarského kroku
mechano Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 V 27. 11. 2010 v 13:58, 'prim_1967' napsal: valčekový krok .... ? ... mne sa vidí, že je tam krokové kolo švajčiarského kroku To už jsi asi nestihnul.......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se