pikec Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Můj nový přírustek. Mám znich opravdu velkou radost. info o hodinkách zde na foru Jen pro info jsou od KIBIHO.
Traveller Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Odesláno 26. června 2009 Pěkný kousek, škoda, že neprodával ty světlé :-)
pikec Odesláno 26. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2009 (upraveno) Nevíte čím by šlo přeleš*** to sklíčko, je tam škrábaneček není tedy normálně skoro vidět, ale je tam. Jinak na fotce pěkně vylezlo, že. Na Prim jsem použil commandant cleaner 4, Ale tady se bojím jelikož je to plocha jak blázen. Předem díky. Upraveno 26. června 2009 uživatelem pikec
pikec Odesláno 26. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2009 (upraveno) (přeleštím) nějak to slovo nejde opravit. :angry: Upraveno 26. června 2009 uživatelem pikec
pikec Odesláno 26. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2009 TAK JSEM NAŠEL ODVAHU A DAL SE DO LEŠTĚNÍ. NO A SKLÍČKO JAKO NOVÉ. JO COMMANDANT JE HOLD COMMANDANT. ALE POPRAVDĚ JSEM SE PĚKNĚ KLEPAL JESTLI SE TO PODAŘÍ.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se