Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno
Nakonec každý zjistí, že nejhezčí hodinky jsou ty starý. :) :thumbsup_anim: Vulcain mezi ně rozhodně paří. Enjoy.

Tak já to zjistil hned na prvním srazu v Praze, od té doby to semnou jde z kopce, jedny hodinky za druhými :D A výlet do švýcarska pro mě bude velkým pokušením, abych nezruinoval konto hned při první návštěvě starožitnictví :D :D

Návštěvník Tada
Odesláno

Tak jsem dnes otestoval, jestli mě probudí - skutečně mě probudí, problém je v tom, že stejně nevstanu :D

Návštěvník Tada
Odesláno
asi je mas rozbity...? ;) :D

Spíš vstávací mechanismus moc nefunguje :D

Návštěvník Tada
Odesláno

Tož teď když mi zdechly Steinharty, tak se z Vulcainů staly denní hodinky č.1... Jsou fajn, malé nikde nezavazí, dobře čitelné, budí bez problémů :) Už se těším až je vyvezu - ale to je budu střídat - na řízení IGENy a mezi lidi Vulcainy :)

Odesláno

Moc pěkně přehledné. Gratuluji. Jsem zvědav na zvuk budíku.

Odesláno
Nakonec každý zjistí, že nejhezčí hodinky jsou ty starý. :) :thumbsup_anim: Vulcain mezi ně rozhodně paří. Enjoy.

Něco na tom bude.. taky poslední dobou nějak často "větrám" zděděné omegy... :)

• po 2 týdnech...
Návštěvník Tada
Odesláno

Tak jsem dnes po pár týdnech vlastnictví neodolal pokušení (taky mi docela dlouho trvalo, než jsem našel zářez pro nůž) a hodinky otevřel :) Musím říct, že strojovna je to pěkná :D Zkusím koncem týdne udělat nějaké fotky a to slíbené video :)

Návštěvník Tada
Odesláno
Ochutnávka z dnešního focení...

Tak mě napadá - teprve druhý focení, kdy jsme byli střízliví :D

To by mohlo být slibné :D

Odesláno
Ochutnávka z dnešního focení...

Přiznám se, že původně mě ty crickety na původní fotce moc neoslovily, ale s tím pozadím vypadají opravdu exkluzivně :thumbsup_anim: !

Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

Jen počkejte až ty fotky budou všechny + fotky strojku :)

edit: mám je zrovna otevřené na stole, snažím se je donutit aby šli přesně - zadím jsem na minutě dvacet předbíhání za 24 hodin (bylo to 4minuty) :D

Upraveno uživatelem Tada

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...