Návštěvník Tada Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Nakonec každý zjistí, že nejhezčí hodinky jsou ty starý. Vulcain mezi ně rozhodně paří. Enjoy. Tak já to zjistil hned na prvním srazu v Praze, od té doby to semnou jde z kopce, jedny hodinky za druhými A výlet do švýcarska pro mě bude velkým pokušením, abych nezruinoval konto hned při první návštěvě starožitnictví :D
Návštěvník Tada Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Odesláno 30. června 2009 Tak jsem dnes otestoval, jestli mě probudí - skutečně mě probudí, problém je v tom, že stejně nevstanu
Návštěvník Tada Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Odesláno 30. června 2009 asi je mas rozbity...? Spíš vstávací mechanismus moc nefunguje
Návštěvník Tada Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Tož teď když mi zdechly Steinharty, tak se z Vulcainů staly denní hodinky č.1... Jsou fajn, malé nikde nezavazí, dobře čitelné, budí bez problémů Už se těším až je vyvezu - ale to je budu střídat - na řízení IGENy a mezi lidi Vulcainy
pikec Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Moc pěkně přehledné. Gratuluji. Jsem zvědav na zvuk budíku.
Vit Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Odesláno 2. července 2009 Tož teď když mi zdechly Steinharty, .................. Co se jim stalo?
Andreas.ks Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Odesláno 2. července 2009 Nakonec každý zjistí, že nejhezčí hodinky jsou ty starý. Vulcain mezi ně rozhodně paří. Enjoy. Něco na tom bude.. taky poslední dobou nějak často "větrám" zděděné omegy...
Návštěvník Tada Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Odesláno 2. července 2009 Co se jim stalo? Přestal jít minutový sčítač chronografu...
Návštěvník Tada Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Odesláno 14. července 2009 Tak jsem dnes po pár týdnech vlastnictví neodolal pokušení (taky mi docela dlouho trvalo, než jsem našel zářez pro nůž) a hodinky otevřel Musím říct, že strojovna je to pěkná Zkusím koncem týdne udělat nějaké fotky a to slíbené video
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 Ochutnávka z dnešního focení...
Návštěvník Tada Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 Ochutnávka z dnešního focení... Tak mě napadá - teprve druhý focení, kdy jsme byli střízliví To by mohlo být slibné
miris Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 Ochutnávka z dnešního focení... Přiznám se, že původně mě ty crickety na původní fotce moc neoslovily, ale s tím pozadím vypadají opravdu exkluzivně !
Dantechno Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 Musim te vyjimecne pochvalit Tado, dobry vyber - krasne hodinky..
Návštěvník Tada Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 (upraveno) Jen počkejte až ty fotky budou všechny + fotky strojku edit: mám je zrovna otevřené na stole, snažím se je donutit aby šli přesně - zadím jsem na minutě dvacet předbíhání za 24 hodin (bylo to 4minuty) Upraveno 18. července 2009 uživatelem Tada
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se