Trňák Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 (upraveno) no ono HTC co jsem cetl, tak s tim je stejne hafo problemu. neni nad starou dobrou 5110 Po HTC Hermes a HTC Artemis jsem se pokorně přibelhal k iPhonu, ale nechci tím říct, že by to byla prvotně chyba HTC, spíš mě absolutně znechutily Windows Mobile, svou pomalostí a nucením vytahovat stylus kvůli každé prkotině. Upraveno 3. července 2009 uživatelem Trňák
farářskej Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 (upraveno) Naprd jako proč? Nic moc toho za ty prachy neumí a podpora ze strany výrobce je nulová. Navíc je to jejich posouvací dotykový "chceme bejt jako TouchFLO ale nemáme na to prachy" menu vyloženě srandovně-kolotočářsko debilní a dětinský. edit: překlep. Upraveno 3. července 2009 uživatelem farářskej
spiderer Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 Celkem solidni HTC je Magic, ale velkou merou se na tom podili Android a tedy absence WM - i kdyz je fajn, ze uz treba u Touch Pro II konecne u HTC nebo u Microsoftu prisli na to jak zamaskovat OS WM natolik aby neprekazel krome nastaveni skoro nikde.. Po nekolika WM zarizenich nejen od HTC, jeste vetsim mnozsti Symbianu ve vsech podobach jsem si pred par mesici koupil ajfoun a zjistil ze vsechny ty serepeticky ve WM nebo Smybianu ac maji mnoho bodu v katalogu mobilu na mobilmanii jsou pro me naprosto zbytecny a ajfoun ma presne to co denne vyuzivam a narozdil od vsemoznych HTC atp to dela presne tak jak chci.. navic ted po updatu na OS 3.0 jsem v nem zacal pouzivat i MMS coz jsem v jinejch telefonech sabotoval, protoze to z principu nestalo za nic.. Jeste ale dam sanci tomu Magicovi - zatim jsem ho mel jen chvilku na testovani, ale docela spokojenost - uvidime jak dopadne Android v prvnim designove prijatelnym telefonu Naprd jako proč? Pro vsechno Arena je treba parametrove super telefon ale pouzitelnosti je to slabej prumer..
Návštěvník Radius Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 Děkuji za další reakce všem Tak abych to vysvětlil, tu Nokii mohu mít za velmi zajímavých cenových podmínek, než je v obchodech, jinou značku ne, to je ten důvod. Navíc ji chci především ze zvyku, taky se nechci šťourat v dalších datech dalších telefonů, nebaví mě to, mobil je pro mě služebník, ne záliba. Děkuju, že jste mě odradili od té 5800. Teď už řeším volbu mezi N82 a N79 a jednu z nich si vyberu. Nemáte někdo ponětí o tom, jaké jsou u nich rozdíly? V porovnáních se zdají stejné, takže rozhodná bude asi otázka, který lépe padne do ruky a bude se víc líbit. Všem děkuju.
Dantechno Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 (upraveno) Ohledne tvych dvou modelu moc neporadim ... Ale mel jsem docela dost mobilu vsech moznych znacek ale po case jsem se vratil k nokii , ted mam E51 a zatim nevidim duvod menit. Klidne bych ji koupil znovu. Vyhovuje mi ze neni vysouvaci, ze nema dotykovy displej a ma pro me idealni rozmer a taky ma upozornovaci diodu ktera je moc fajn. Vetsinou jen volam a pisu SMS, obcas nejaky mail... denne pouzivam bleutooth, budik, sem tam upominka ci ukol. Edit: Jen doplnim dva mobily ktere me za ty leta zaujali asi nejvic. Nekdy v roce 2000 Nokia 6120 - kvalita , vydrz, ovladani asi nejlepsi nokia co jsem kdy mel. A potom Ericsson T39 - ve sve dobe technologicka spicka se spoustu vychytavek , jen ta vydrz. Upraveno 4. července 2009 uživatelem Dantechno
railmaster Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 U N79 asi 2-3 týždne zvykania na tlačítka, ľahká váha, fajn veľkosť, wifi, super výdrž, dobré foto, výborná navigácia, priam skvelá hudba, FM stereo vysielač, ale nemá xenón a má nokiácky plastový vzhľad. Po 2 mesiacoch používania max. spokojnosť. Aj tento príspevok píšem na N79. Skús ešte N6220 classic.
Conrad Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 no ono HTC co jsem cetl, tak s tim je stejne hafo problemu. neni nad starou dobrou 5110 Používám HTC Cruise a Kaiser a naprostá spokojenost bezproblémové
911 Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 Používám HTC Cruise a Kaiser a naprostá spokojenost bezproblémové to je tak se vsim. kde jeden je spokojeny, najdou se 2 nespokojeny. zalezi jaky ma kdo naroky a co kdo potrebuje
nAscA Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 TouchFlo3D se da vypnout (jen poznamka pro ty nespokojene). Mel jsem Vario, Universal a ten HTC Touch Diamond. WM pouzivam od WM 2002 (na MPX200), a stale se tento OS vyviji.Doted nebyl primarne vubec urcen na ovladani prstem. Taky na co? Ale budouci WM uz touto cestou jiste pujdou. Uz i na WM6.5 je videt posun timto smerem a nejspis do konce roku prijdou WM7. Nehlede na to, ze pokud vam vyhovuje ovladani iPhone, neni problem si vse do teto podoby prevest. Pomale WM neni, pokud znas tweaky, pripadne si umis preflashnout puvodni ROM na nejakou custom z XDA
xlaque Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 Uf, rozhodnuť sa medzi N79 a N82 bude horšie, prakticky rovnake telefony, N79 ma Feature Pack 2, čo znamena, lepšiu podporu widgetov, ale kazi to na celej časti hardverom, spracovanie je ako činsky plasťak, nelogicke rozloženie tlačidiel okolo smeroveho tlačidla,... Jednoducho spracovanie ma lepšie N82 a N79 je chlp lepšia verziou Symbianu.
spiderer Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 Pomale WM neni, pokud znas tweaky, pripadne si umis preflashnout puvodni ROM na nejakou custom z XDA Tohle je asi zasadni myslenka a taky duvod proc uz si novy HTC nekupuju, protoze me nebavi je dva mesice flashovat a hledat porad nejaky upravy aby to bylo skutecne pouzitelny a radsi sahnu nekam kde to bude uz od pocatku nejblize mym predstavam.. Ale malej posun u WM 6.5 je, uz je konecne mozny i budik nastavit prstem (s trochou stesti) narozdil od minulych verzi kdy to byl nadlidsky ukol.. WM vzdycky patrilo do PDA jako nahrada maleho pocitace na neprilis efektivni praci pro pseudomanazery kteri potrebuji byt strasne nutne online za vsech okolnosti, potrebuji vytvaret powerpointi prezentace za cesty vlakem a tak.. taky jsem si to uzival do ty doby nez jsem zjistil ze je to uplne k nicemu a efektivita takove prace je silne se blizice k 0%.. vsechny tyhle veci, ktery jeste snad ma smysl delat - prohlizet web, psat velmi kratke emaily, prohlizet office dokumenty pokud je to nezbytne a par dalsich veci dnes umi prakticky jakykoliv telefon nad 4.000 CZK a lisi se pouze v tom jak to ktery model/vyrobce umi udelat co uzivatelsky nejprijemnejsi.. (a to ma taky kazdej nastaveny jinak).
railmaster Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 Všetky pre a proti najdeš na cz. mobiláckom fóre. Je to lepšie ako recenzie, sú to reálne skúsenosti veľkej skupiny užívateľov. Tam som čerpal aj ja. Rozhodnúť sa, čo preferuješ, potom ohmatať vybraté modely naživo. Takto by si nemal streliť mimo. U nových Nokií žiaľ musíš oželieť manažérsky či luxusný vzhľad a tento plasťákový trend vraj má u tohto výrobcu pokračovať aj naďalej, ale na druhej strane, keď si pozrieš na youtube spomalený crash test N 79, tak to je fakt sila.
B.F.G. Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 Nic moc toho za ty prachy neumí a podpora ze strany výrobce je nulová. Navíc je to jejich posouvací dotykový "chceme bejt jako TouchFLO ale nemáme na to prachy" menu vyloženě srandovně-kolotočářsko debilní a dětinský. edit: překlep. Super a který telefon za ty prachy toho umí jako víc? Cena Vodafone 8000,-Kč cca. To by mě opravdu zajímalo.
nAscA Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 Tohle je asi zasadni myslenka a taky duvod proc uz si novy HTC nekupuju, protoze me nebavi je dva mesice flashovat a hledat porad nejaky upravy aby to bylo skutecne pouzitelny a radsi sahnu nekam kde to bude uz od pocatku nejblize mym predstavam.. Ale malej posun u WM 6.5 je, uz je konecne mozny i budik nastavit prstem (s trochou stesti) narozdil od minulych verzi kdy to byl nadlidsky ukol.. WM vzdycky patrilo do PDA jako nahrada maleho pocitace na neprilis efektivni praci pro pseudomanazery kteri potrebuji byt strasne nutne online za vsech okolnosti, potrebuji vytvaret powerpointi prezentace za cesty vlakem a tak.. taky jsem si to uzival do ty doby nez jsem zjistil ze je to uplne k nicemu a efektivita takove prace je silne se blizice k 0%.. vsechny tyhle veci, ktery jeste snad ma smysl delat - prohlizet web, psat velmi kratke emaily, prohlizet office dokumenty pokud je to nezbytne a par dalsich veci dnes umi prakticky jakykoliv telefon nad 4.000 CZK a lisi se pouze v tom jak to ktery model/vyrobce umi udelat co uzivatelsky nejprijemnejsi.. (a to ma taky kazdej nastaveny jinak). Ok, tak mi napis link na telefon od 4000,-, ktery bude mit tak velky display, otevre mi a zedituje: pdf, xls, doc, mp3, ..... prehraje jakekoliv video, ci hudbu, ma GPS cip, dotykovy display, existuje na nej tisice her a softwaru, pobezi na nem idos (kupodivu paradne pouzitelny i v Norsku), synchronizuje mi s outlookem, exchange serverem a spoustu dalsich veci. BTW vsak flashovat nemusis, jednu ROM pouzivam i pul roku, ale kdyz se objevi neco prinosneho tak proc to neflashnout? Nikdo a nic te nenuti to delat. Tak pomale, jak tvrdis, to neni. iPhone neni v rychlosti taky zadny zazrak
spiderer Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 Ok, tak mi napis link na telefon od 4000,-, ktery bude mit tak velky display, otevre mi a zedituje: pdf, xls, doc, mp3, ..... prehraje jakekoliv video, ci hudbu, ma GPS cip, dotykovy display, existuje na nej tisice her a softwaru, pobezi na nem idos (kupodivu paradne pouzitelny i v Norsku), synchronizuje mi s outlookem, exchange serverem a spoustu dalsich veci. BTW vsak flashovat nemusis, jednu ROM pouzivam i pul roku, ale kdyz se objevi neco prinosneho tak proc to neflashnout? Nikdo a nic te nenuti to delat. Tak pomale, jak tvrdis, to neni. iPhone neni v rychlosti taky zadny zazrak Krome toho uzasneho GPS cipu to muze byt Nokia E51 http://www.srovname.cz/nokia-e51-cerny/srovnani-cen/k.60515 - aplikace na otevreni office souboru tam je myslim v zakladu, editor je treba dokoupit za par euro, dotykovy displej nemusi byt funkcni podminkou.. sam jsem E51 mel (nebo jeste doma nekde mam zalozenej) a dela to celkem spolehlive, telefon je dostatecne bytelnej, na svoji cenu prekvapi ze ma i wi-fi.. Nepisu nikde ze jsou vsechny HTC spatny, ale jsou to jen zkusenosti, z posledni doby Touch Pro a Diamond byly oba rychlostni tragedi diky TF3D, existovaly pry nejaky updaty ROM nebo ceho a po lehkem osekani ty telefony dokazaly i bezet celkem svizne, ale to je presne to co na telefonu delat nechci.. Do srovnani pridam zklamani roku a to Samsung Omnia, ktery je dokonce vylozene spatny - rychlost, samsungovic upravy menu, dotykovy displej.. To neni dano vyrobcem HTC ale spoustu neduhu maji WM jako takovy.. iPhone taky neni zazrak, neni to ani nejlepsi telefon na trhu, ale to co umi umi rychle a pohodlne + logicky.. Jsem zvedavej na zvyseni rychlosti u 3GS.. Kazdopadne diky iPhonu dneska HTC, Samsungy a dalsi nejen WM telefony vypadaji a ovladaji se tak jak se ovladaji, neprijit iPhone myslim, ze jeste dnes by si clovek bez stylusu ani poradne neskrtnul.. Mel jsem na testovani Touch Pro II a je to sice velka hnusna krabice, ale je to celkem svizny a pouzitelny.. Dalsi veci ktera je pro me u WM minus je treba nakup aplikaci, kterej je celkem slozitej oproti iPhonu, kde se prihlasim do ajtuns storu a naklikam si co chci dle potreby, spousta aplikaci je narozdil od WM a Symbianu za hubicku.. no a kdyz se clovek nudi tak si jeste zahraje treba vynikajici NFS Undercover nyni za fajn 5? drive za i tak rozumnych 8? vzhledem k mnozstvi zabavy Ajfoun ma ale taky nedostatky a to pro me zasadni nemoznost zmeny ikon u stazenych aplikaci bez jailbrejku a podobnejch ptakovin, uz jsem spousty i placenych aplikaci smazal jen kvuli tomu ze mi ikony nezapadly do menu mezi ostatni.. ale tohle byl problem i Symbianu krome prvni verze u ktery se to udelat dalo a je to problem i WM, kde myslim, ze na to existuje cesta jak to udelat.
Dantechno Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 Prosim te Spiderere, jakou barvu mas tu zalozenou E51 ? Tenhle mobil vlastnim a jinej model nechci ..... tak kdybys ji mozna treba chtel odlozit
spiderer Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 Prosim te Spiderere, jakou barvu mas tu zalozenou E51 ? Tenhle mobil vlastnim a jinej model nechci ..... tak kdybys ji mozna treba chtel odlozit Takovou tu cernou nebo tmave sedivou - jsem barvoslepej
Dantechno Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 Takovou tu cernou nebo tmave sedivou - jsem barvoslepej Cernou mam , sakra , prave te se odira ta cerna barva na prednim kovovem krytu ..... myslel jsem spis na stribrnou .... No nic , at ti v supliku slouzi dlouha leta.
911 Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 (upraveno) Takovou tu cernou nebo tmave sedivou - jsem barvoslepej prestoze odeme beres vypalny, tak ti chci pomoct. udelej si test. ja prosel. ha, tak kdo je tady slepoun? Upraveno 4. července 2009 uživatelem 911
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se