cernysip Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 Romanoff watch I když je otázkou, jakého jsou tyto hodinky vlastně původu (tváří se jako ruské, bije v nich Miyota 6T51/což, jestli se nemýlím, je "dcera" Citizenu pro výrobu automatických strojků, takže s kvalitou by neměl být problém, na webu www.smirs.com je slogan "RUSSIAN WATCHES FROM MOSCOW"/, po objednání jsem po uplynutí cca 3-4 týdnů začínal mít obavy, že mě bratři Rusové obrali (platil jsem přes PayPal) a když jsem se jal e-mailovat, kdeže hodinky jsou, komunikovali se mnou z USA. Nakonec hodinky přišly z Ruska, ozančené jako "Gift", aniž jsem o to žádal, takže bez cla /platí se vůbec z Ruska clo?/, a vše tedy zcela v pohodě), velmi se mi líbí jejich design. Po asi měsíčním nošení mohu říci, že jdou bezchybně, přesnost sice speciálně nesleduji, ale nezaznamenal jsem žádnou "patrnou" odchylku, stačí s nimi jen pákrát "zavrtět" a běží jak pominuté velmi dlouho (k "natažení" jim tedy stačí velmi málo, v srovnání s ETA nebo třeba s Prim cal. 96, který má ovšem jen jednostranný nátah, tak tím to možná bude?). To modré na korunce není kámen, je to jen modrý "nátěr". Zrychlené překlápění data tu funguje tak, že vytáhnete korunku do nejzasší (2.) polohy (vytažení do 1.polohy umožňuje "štelovat" ručky) a po opětovném "zamáčknutí do 1. polohy (či do "nulté", tedy do stavu normálního nošení) datum "přeskočí" o jeden den. Cenově jsou "za hubičku" (185 USD). Přišly s pouzdrem, návodem a s vyplněným záručním listem (vše rusky). Objedal jsem dvoje, jak jsme již uvedl, přišly cca za měsíc, bez cla, a z Ruska (opravdu z Moskvy). Papíry k nim, jak jsem již uvedl, taktéž v ruštině. Připomínají mi (a některé další kousky značky ROMANOFF také) hodinky strejdy Havrana a jeho synovců (Cuervo y Sobrynos), ale tam jsou "podobné" automaty tak od 5000USD výš. Takže jsem spokojen, asi si od nich ještě nějaké pořídím, s ETA strojkem a s průhledným dýnkem za cca 7K korun Království českého. Po mnoha letech jsem nedávno "upgredoval" z Canon EOS (tedy z "analogu", filmu) na první digi (nějaký Olympus či co), tak fotky jsou pokusy. Pokud se focení týče, jsou to opravdu dvě zcela rozdílné disciplínx (klasika versus digi), tak podle to fotky "vypadaj" (a to jsem vybíral asi z 50 pokusů). Přikládám také foto z webu prodejce. Cernysip Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Romanoff_watch.pdf
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se