Návštěvník Snow Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Odesláno 7. července 2009 (upraveno) Suunta Elementum vypadají fajn, pořádné, bytelné hodinky s pěkně čitelným displayem. Suunto Elementum Aqua Diver zdroj http://ablogtoread.com/suunto/suunto-eleme...r-watch-review/ Upraveno 7. července 2009 uživatelem Snow
Dantechno Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Odesláno 7. července 2009 Suunta Elementum vypadají fajn, pořádné, bytelné hodinky s pěkně čitelným displayem. Suunto Elementum Aqua Diver zdroj http://ablogtoread.com/suunto/suunto-eleme...r-watch-review/ Tak to jsou prvni suunta ktery se mi i docela libi... Ty sroubky v lunete vypadaji dobre a i tah je pekny- proste vypadaji jako masivni hodinky co neco vydrzi. Jen nevim jak jsou tezke , aby vaha nebyla na skodu, vzdyt to maji byt sportovni hodinky. Jejich modely jako core mi prisly divne , samozrejme asi budou promakane co do funkci..
cody Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Odesláno 8. července 2009 Sakrys kdo by to do nich rekl... Vsimnete si spony z plneho materialu. Zapnuta vypada perfektne. Spis bych ocenil mene barev na displeji, ale v realu to nemusi vadit. Moc zajimavy kousek.
Návštěvník Snow Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Zkusil by někdo jít do Suunto se mnou ?
Dantechno Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Uz jsem to tam nasel a bohuzel , ta castka je na me moc vysoka.... sorry.
Návštěvník Snow Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Uz jsem to tam nasel a bohuzel , ta castka je na me moc vysoka.... sorry. Nevadí, já stejně totálně zblbnul , včera Omega X-33, dnes nejprve Speedmaster Panda a teď SUUNTO, asi bych měl dostat ban a byl by klid.
Dantechno Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Nevadí, já stejně totálně zblbnul , včera Omega X-33, dnes nejprve Speedmaster Panda a teď SUUNTO, asi bych měl dostat ban a byl by klid. Hele ty Omegy jsou ale fakt pekny.....
Návštěvník Snow Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Hele ty Omegy jsou ale fakt pekny..... Které ?
Dantechno Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Které ? Myslim ze to jsou ty X-33 - jak jsi mi vcera posilal to info..... Me se libi , maji nadech luxusu a exkluzivity.. aspon pro me.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se