XXXfazerXXX Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Pokousel jsem se dnes o par fotek,ale jde mi to na :****:skoro dve hodiny prace pod cernou dekou a zase nic moc
Dantechno Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Fazer , pod dekou se dělaj jiný věci Ale ta první se mi líbí ! OT: Mimochodem v pátek jsem byl v Azře a už doplnili sortiment , ty UN jsou prostě božský.... A někde hned vedle maj super Zenithy.
XXXfazerXXX Odesláno 12. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Dantechno napsal: Fazer , pod dekou se dělaj jiný věci Ale ta první se mi líbí ! OT: Mimochodem v pátek jsem byl v Azře a už doplnili sortiment , ty UN jsou prostě božský.... A někde hned vedle maj super Zenithy. Pod cernou to nejde,nechava to moc fleky.Pristi tejden mam dostat novej kousek,tak trenuju foceni.UN jsou paradni,ale k jugosum nelezu a od jiste doby s nima neobchoduju
Dantechno Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Co ti prijde ? Nebo to je tajny a chces nas prekvapit ? Muzes do SZ.......
PhoeniX Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Jakožto malý capart jsem pod dekou čítával. Jinak pěkné foto, hlavně to první.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se