Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj chlapi, vyhrabal jsem u bratra v šuplíku tyto hodinky, nedokážu identifikovat, jestli jsou dětské nebo normální velikost, zdají se mi dost malé. Nosil jsem je, když jsem chodil na základní školu. Pokud dětské nejsou, tak by mě zajímalo, jaký typ pásku by jste k nim navrhli? Díky.

post-6625-1247420249.jpg

post-6625-1247420264.jpg

Odesláno

Ahoj.

Jsou to docela normální pánské hodinky s cal.66 v dobové velikosti 34mm(průměr),

pásek je šíře 18mm a ze skušenosti doporučuji zužující se na 16mm u spony.

post-2585-1247426484.jpg

post-2585-1247426495.jpg

Odesláno

Zdravím z BB,

je to veľmi pekne zachovalý exemplár dámskych hodiniek cal. 80.

Kovový náramok je pravdepodobne zlatý, kdesi na spone by mohol byť aj punc, ale to si dajte radšej overiť u zlatníka.

Blahoželám, je to celkom pekný kúsok, či do zbierky alebo na nosenie...len treba vydržať módny trend menších hodiniek sa vracia ...

Odesláno
Zdravím z BB,

je to veľmi pekne zachovalý exemplár dámskych hodiniek cal. 80.

Kovový náramok je pravdepodobne zlatý, kdesi na spone by mohol byť aj punc, ale to si dajte radšej overiť u zlatníka.

Blahoželám, je to celkom pekný kúsok, či do zbierky alebo na nosenie...len treba vydržať módny trend menších hodiniek sa vracia ...

Nejedná se o dámské hodinky s kal.80, ale o pánskou velikost a strojek je kal.66. To, že nám nyní připadají dřívejší pánské hodinky malé je dáno pouze a jen současnou módou "macho" hodinek.

Jednoduchá pomůcka jak poznat zda je v hodinkách kal.80 je to, že tento strojek měl pouze dvě ručky a vešel se do skutečně malých pouzder.

Jakmile mají hodinky PRIM vyrobené v létech po roce 1970 tři ručky, tak se vždy jedná o něco jiného než kal.80.

Odesláno (upraveno)
Nejedná se o dámské hodinky s kal.80, ale o pánskou velikost a strojek je kal.66. To, že nám nyní připadají dřívejší pánské hodinky malé je dáno pouze a jen současnou módou "macho" hodinek.

Jednoduchá pomůcka jak poznat zda je v hodinkách kal.80 je to, že tento strojek měl pouze dvě ručky a vešel se do skutečně malých pouzder.

Jakmile mají hodinky PRIM vyrobené v létech po roce 1970 tři ručky, tak se vždy jedná o něco jiného než kal.80.

ctu tenhle prispevek uz popate a asi jsem uz unaveny z prace nebo co. z odpovedi vyplyva, ze prave je ten kalibr 80, ne?

1.) cituji: "Jednoduchá pomůcka jak poznat zda je v hodinkách kal.80 je to, že tento strojek měl pouze dvě ručky a vešel se do skutečně malých pouzder."

(Vidim jen dve rucky, cili by to mohl byt kal.80)

2.) cituji: "Jakmile mají hodinky PRIM vyrobené v létech po roce 1970 tři ručky, tak se vždy jedná o něco jiného než kal.80."

(Viz vyse, tri rucky nevidim, takze to muze byt 80?)

Nechci byt hnidopich, chci jen vedet, kde jsem udelal v uvazovani / dekodovani uvedeneho textu chybu??? :withstupid:

EDIT: Oprava. A navic me doc. Tecka predbehl.

Upraveno uživatelem little_w
Odesláno

Řekl bych, že došlo k nedorozumění. Jsou tu dvoje hodinky a trochu se to pomíchalo :) Myslím si, že Accutron reaguje na příspěvek o dámských hodinkách (těch zlatých) v domnění, že je to příspěvek o pánských hodinkách z úvodu vlákna.

Odesláno
Řekl bych, že došlo k nedorozumění. Jsou tu dvoje hodinky a trochu se to pomíchalo :) Myslím si, že Accutron reaguje na příspěvek o dámských hodinkách (těch zlatých) v domnění, že je to příspěvek o pánských hodinkách z úvodu vlákna.

asi mas pravdu, predsedo. uz to dava smysl. diky, tak jsem se nepomatl.

Odesláno

Ano, je to bohužel pravda. Alomohovi a všem ostatním se velmi omlouvám. To dnešní teplo si prostě vybralo svoji daň a já jsem reagoval na obrázky z úvodu vlákna a nikoliv na aktuální dotaz.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...