Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

O jaké záruce to mluvíš? :) Když ti někdo prodá fake, tak se s tebou pak nebude vůbec bavit - záruka nezáruka :D

Pokemonyu je podle ohlasů kupujících jeden z nejlepších prodejců, stejně tak jako třeba Watches-bay nebo TimeParadise. Od nich bych rozhodně fake nečekal.

Ale jak jsem psal - nákup přes Watches-bay naprosto v pohodě. Zadarmo shipping, za 3 USD pojištění, dodáno za 5 dnů, dobře zabaleno, zásilka označena jako dárek, manuál k hodinkám a záruční karta na 1 rok.

Taky jsem se nákupu trochu bál, ale spokojenost je 100%.

Odesláno (upraveno)
O jaké záruce to mluvíš? :) Když ti někdo prodá fake, tak se s tebou pak nebude vůbec bavit - záruka nezáruka :D

Pokemonyu je podle ohlasů kupujících jeden z nejlepších prodejců, stejně tak jako třeba Watches-bay nebo TimeParadise. Od nich bych rozhodně fake nečekal.

Ale jak jsem psal - nákup přes Watches-bay naprosto v pohodě. Zadarmo shipping, za 3 USD pojištění, dodáno za 5 dnů, dobře zabaleno, zásilka označena jako dárek, manuál k hodinkám a záruční karta na 1 rok.

Taky jsem se nákupu trochu bál, ale spokojenost je 100%.

nemyslel jsem zrovna konkrétně nějakou konkrétní aukci, ale spíš co se tam dá taky najít

ono zadat v googlu heslo "replica seiko" je pak docela šok

Upraveno uživatelem petpel
Odesláno

Tak to s tebou souhlasím, ale právě proto je potřeba si vybrat kvalitního prodejce a ne jen nejnižší cenu.

Jediný riziko, který s tímhle nákupem hrozí, je ukradení zboží při přepravě - a to nemáš šanci ovlivnit. Takže rozdíl mezi nákupem na eBay (od kvalitního prodejce) a 21jewels.com není žádný - tedy až na cenu :)

Jinak ti přeju ať jsi s Black Monster spokojený a klidně sem pak hoď nějaký fotky ;)

Odesláno
Podivej se normalne na aukro, uz jsem to sem nekam psal. Jsou tam momentalne k mani cerne i ornazove.....

ještě o víkendu byly pouze oranžové a koukám že ty černý jsou na pryži já radši originál kov kůže nebo silikon se bude řešit postupem času

Odesláno
Tak to s tebou souhlasím, ale právě proto je potřeba si vybrat kvalitního prodejce a ne jen nejnižší cenu.

Jediný riziko, který s tímhle nákupem hrozí, je ukradení zboží při přepravě - a to nemáš šanci ovlivnit. Takže rozdíl mezi nákupem na eBay (od kvalitního prodejce) a 21jewels.com není žádný - tedy až na cenu :)

Jinak ti přeju ať jsi s Black Monster spokojený a klidně sem pak hoď nějaký fotky ;)

nabude to jako nosit dříví do lesa to jsou tak profláknutý hodiny jedině že by ses chtěl pobavit nad mym fotouměním :thumbsup_anim:

Odesláno
Jeden ganz neu - nepouzity monster tah mam doma .... ale neprodam :P

Myslim ze se da dokoupit za cca 750,-

už je to v pohybu díky váženému členu fóra od 21jewels.com

Odesláno (upraveno)

Pokemonyu v pohode posila do CR, i kdyz nema Evropu vyslovne uvedenou v seznamu destinaci. Postovne na prvni hodinky za $25, dalsi v jedne zasilce za $15 - osobni zkusenost.

Jinak souhlasim s tvym nastvanim, objeveni techto stranek uz me taky stalo kupu penez a casu :)

Upraveno uživatelem ls8ls8
Odesláno
Pokemonyu v pohode posila do CR, i kdyz nema Evropu vyslovne uvedenou v seznamu destinaci. Postovne na prvni hodinky za $25, dalsi v jedne zasilce za $15 - osobni zkusenost.

Jinak souhlasim s tvym nastvanim, objeveni techto stranek uz me taky stalo kupu penez a casu :)

samozřejmě díky že ti LUMPOVÉ něco takovýho provozujou alespoň ovlivnili můj výběr ono to podle počtu příspěvků nevypadá ,ale strávil jsem tady dost hodin a mohl do předkola mého výběru v rámci mých možností zařadit např:

http://www.21jewels.com/productsdetail.asp...etproducttype=0

http://translate.google.com/translate?clie...;langpair=en|cs

http://www.tokei10.com/wz0131fd.htm

http://kseiya.zoovy.com/product/O-WZ0061FR

a Alba Riki Watanebe 105 ty tmavý no a bílý Seiko samurai černý monstra jsou prozatimní konečné řešení protože nemůžu vyplašit rodinného ministra financí :suicide_anim:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak rozbaleno a první pocit je dobrej poctivě vyrobený, odolný, pohledný pracanti trošku ale jen trošku mikroškrábance na tahu kde nebyla fólie ale to je daň při dodávce bez krabičky za pár dní jich bude asi o dost víc. :speak_cool:

Nakonec zakoupeno u pokemona za vydatné pomoci BAKERA takže ještě jednou dík Viktore.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...