honza71 Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2009 Clovece pred hodinou mi napsal o adresu a telefon pro kuryra,tak snad to dobre dopadne. Tak ti držím palce. Třeba takovej kaviár by se mi jako nálezný tůůůůze zamlouval. A věřím, že bys vrátil i ty BP. Jednou máš v sobě kus slušnosti a to je fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2009 xxxxxfazerxxxxx napsal: Clovece pred hodinou mi napsal o adresu a telefon pro kuryra,tak snad to dobre dopadne.Na nej bych se nevy...l.Nosit bych je nemohl,prodavat bez papiru-co za to dostanu,blbej pocit muj i manzelky a ostuda pro kseft.To ne,ale kdyby to byly Big Piloty ,to by sakra byly nervy nebo nebyly.Strcil bych je do kapsy a tvrdil,ze o hodinkach,krome digitalek,jsem v zivote neslysel. Tak to vypada dobre , snad to nepujde k tobe dlouho.... Mam taky jedny na ceste , sice ne tvoje kategorie, ale tesim se na ne stejne. To ja bych na to taky nemel zaludek si je nechat. Podivas se na ne a netesi te to. Neco jinyho by bylo kdyby se nikdo neprihlasil..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2009 Dantechno napsal: Myslim ze asi neobsluhuje Viem, myslel som to alegoricky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2009 To je čin hodný malé reklamy, v podobě adresy vaší restaurace, alespoň nevlezeme do Sašovo dveří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se