Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
No co by si potreboval vediet par som ich uz poinstaloval s Geminy.

Potřeboval bych radu , ohledně připojení externího HDD. Zkoušel jsem přes USB připojit 2,5" Seagate, ale vůbec se nenahlásil. Pak jsem zkoušel přes USB externí 3,5" ,ale inicializace se nezdařila. Navíc se naformátoval na ext2, takže jsem s tím v PC nehnul(při připojení přes USB). Naštěstí mi ho kamarád naformátoval zpět přes připojení esata. Takže dotaz zní: koupil jsem externí disk 160GB Samsung s vlastním zdrojem. Připojím to přes esata do Dreamu,inicializuje se už normálně? Údajně to musí být naformátované v ext3. a poté, je možné s tímto formátem nějak ve Windows přesouvat na tomto disku nahrané soubory(např. v Commander)? Díky!

Odesláno
Tady toho o Dreamboxech najdeš hodně.tady

Díky, prolézám to denně, ale v těch forech je to dost nepřehledné a hlavně spousta názorů a jeden vyvrací další. Jako vždy na takovém foru. :thumbsdown_anim:

Odesláno

Zřejmě to s externím diskem fungujetady,jinak strana 14.Ale možná není disk jako disk,tam je např. WD MY BOOK2 STUDIO EDITION 320GB.A interní disk ti nevyhovuje?Možná by nebylo od věci oslovit SZ někoho z tamní diskuze,vím to z vlastní zkušenosti.Já zkoušel rozjet DivX na Dm500,ale bohužel marně.

Odesláno
Zřejmě to s externím diskem fungujetady,jinak strana 14.Ale možná není disk jako disk,tam je např. WD MY BOOK2 STUDIO EDITION 320GB.A interní disk ti nevyhovuje?Možná by nebylo od věci oslovit SZ někoho z tamní diskuze,vím to z vlastní zkušenosti.Já zkoušel rozjet DivX na Dm500,ale bohužel marně.

Už jsem to studoval, objednal jsem Samsung 160 GB. Mají ted nejlepší disky. Ten Dream hřeje brutálně, interní disk bych se neodvážil tam dát. Musel jsem ho dát na podstavec, je zralý na přidělání nějakého větráku.

Odesláno

Již vyřešeno, po spoustě peripetií mám externí Samsung 160 gb. Vše funkční, Dreambox je náchylný na restarty. Takže disk nutno formátovat a pak celkem složitě zapínat a vypínat Dream,ale už je to OK.

• Po roku...
Odesláno (upraveno)

Oživím tady jedno staré vlákno, ať nezakládám nové.

Potřebuji koupit satelit Dreambox 800 a na ebay v UK vychází zhruba na poloviční cenu než u nás. Jaké problémy (kromě záručních oprav) můžou nastat? Je stejné nastavení satelitu v anglii jako u nás? Kupoval jste někdo podobné zboží v zahraničí? Díky za každou přínosnou informaci.

Tady je link na konkrétní model o který mi jde a který bych kupoval.

Edit: pokud se jedná o klon, tak o to samozřejmě zájem nemám. Teď mně napadlo, že ta cena je až moc příznivá. Dá se to nějak poznat?

Upraveno uživatelem sect

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...