sla.petr Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 Pánové, kdo poradí ?? Jaké máte zkušenosti s těmito hodinkami ?? Má někdo o nich nějaké TTD a pod. ?? Děkuji, moc se mi totiž líbí a uvažuju o pořízení. Pánové, kdo poradí ?? Jaké máte zkušenosti s těmito hodinkami ?? Má někdo o nich nějaké TTD a pod. ?? Děkuji, moc se mi totiž líbí a uvažuju o pořízení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sla.petr Odesláno 19. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2009 Díky, a na co jsou ty tlačítka dá-li se to tak nazvat a ty menší ciferníčky ??
sla.petr Odesláno 19. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2009 Díky, a na co jsou ty tlačítka dá-li se to tak nazvat a ty menší ciferníčky ?? chyba, 2 x to být nemělo
sla.petr Odesláno 19. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2009 díky, ty tvoje taky celkem fajn, jen ručičky by měly být do špičky pěkně protáhlé
Dantechno Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 díky, ty tvoje taky celkem fajn, jen ručičky by měly být do špičky pěkně protáhlé Ty protahle sedi spis k tem z prvni fotky ( notujisi s fontem cislic ), k tem s temi zelenymy indexy mi pasuji vice ty tluste rucky.....
sla.petr Odesláno 19. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2009 ano to máš pravdu a ta vodotěsnost nebo voděodolnost je jaká ??
sla.petr Odesláno 19. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2009 3 Atm ?? T je něco ve stylu : dále od vody dále !! I když pokud dobře vzpomínám na Prim sport II byly nějaké Atm a byly se mnou asi ve dvou metrech a bez problémů.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se