spiderer Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Par cvaku.. Nevedel jsem cim dobarvit tu vodu, tak jsem tam nalil trosku sangrie, az bude nouze tak ty hodinky olizu
XXXfazerXXX Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Moc hezke pane ,diky---------trosku jsem tapal,kdyz jsem videl tvuj novej ksicht
Baker Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Pekny to je, priste tam nalej zelenou
spiderer Odesláno 24. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Baker napsal: Pekny to je, priste tam nalej zelenou To nastesti nepiju, bych si dal dva panaky a mozna bych tam nalil vicebarevnou..
cody Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Byt to neni muj salek kavy, moc se mi libi detail ciferniku Pekne nafocene. Jinac jsem zjistil, ze zelena ma tu vyhodu, ze ti rano nesmrdi z huby.
spiderer Odesláno 24. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2009 cody - detail ciferniku je fakt peknej, vlastne cely ty hodinky jsou pekny, ani nevim proc jsem je chtel nekolikrat prodat
cody Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 spiderer napsal: cody - detail ciferniku je fakt peknej, vlastne cely ty hodinky jsou pekny, ani nevim proc jsem je chtel nekolikrat prodat No prece aby te to pak mrzelo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se