Dantechno Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 Docela mne zaujaly CITIZEN ECO-DRIVE AT0660-05E. Za slusnou cenu nabizeji dost muziky..... # ECO-DRIVE TECHNOLOGY POWERED BY ANY LIGHT SOURCE # MOVEMENT CALIBER H500 # NEVER REQUIRES A BATTERY # 180 DAY (6 MONTHS) POWER RESERVE # INSUFFICIENT CHARGE WARNING FEATURE # OVERCHARGE PREVENTION FEATURE # QUICK START FEATURE # 60 MINUTE STOPWATCH # 24 HOUR SUB-DIAL # SECOND HAND SUB-DIAL # CHRONOGRAPH ZERO RESET FUNCTION # QUICK-SET DATE CALENDAR WINDOW AT 4 O'CLOCK # BLACK DIAL WITH ORANGE HOUR MARKERS # LUMINESCENT HANDS AND HOUR MARKERS # 100% TITANIUM (40% LIGHTER THAN STEEL) # BRUSHED FINISH # MINERAL CRYSTAL # REINFORCED BLACK MILITARY STYLE LEATHER STRAP WITH NYLON UPPER # 200M WATER RESIST # SCREW LOCKING CROWN # SCREW DOWN BACK CASE COVER # CASE DIAMETER IS 44mm EXCLUDING CROWN BY 13mm HIGH # LUG SIZE IS 22mm # WEIGHS 2.1oz (60g) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 asi 150$ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 asi 150$ Tak tak , a to se mi zda v pohode..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 to se mi taky zda v pohode... neudelame nejakou hromadnejsi objednavku...? Kibi , dej mi dva tydny , uvidime jaky budou za tenhle mesic odmeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 tak nejak jsem to myslel, asi mame podobna ocekavani...? Doufejme ze oceni nase pracovni nasazeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 ja pevne doufam, ze ne...?! Zpet k hodinkam Vidis na ty nocni fotce tu nerovnomernou luminescenci? To nevypada moc pekne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cidlo1 Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2009 tezko rict... mozna blbe nasviceny pri foceni, mozna blbe luminiscence... Tento typ Citizenů nedávno nabízel na AUKRU jeden z mála seriozních prodejců, kteří tam působí Petr Kucharík. Specializuje se na japonské hodinky (měl jsem od něj jedny SEIKA). Mám pocit, že o ně ani nebyl moc velký zájem. Mě osobně ta barevná kombinace připadá moc pouťová a pokud už Citizeny, vybral bych si asi jiné. Pokud máte hromadný zájem můžete se na něj obrá*** (jako jeden z mála poskytuje záruku). Jeho emailová adresa je na AUKRU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se