Cidlo1 Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2009 Tyhle hodinky jsem koupil velmi levně v aukci (jsou to quartzky) průměr bez korunky 42 mm. Pouzdro a korunka vypadají starobyle. Vypadá to na čínský plagiát, ale také by to mohla být předělávka starých hodinek. Na ruce vypadají větší než Archimede Pilot stejného průměru, které běžně nosím. Ten znak na ciferníku mi připomíná nějaké ruské hodinky, jen si nemohu vzpomenout, byly to nějaké aviatory (GLASHUTTE to pochopitelně nejsou). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cidlo1 Odesláno 31. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2009 Tyhle hodinky jsem koupil velmi levně v aukci (jsou to quartzky) průměr bez korunky 42 mm. Pouzdro a korunka vypadají starobyle. Vypadá to na čínský plagiát, ale také by to mohla být předělávka starých hodinek. Na ruce vypadají větší než Archimede Pilot stejného průměru, které běžně nosím. Ten znak na ciferníku mi připomíná nějaké ruské hodinky, jen si nemohu vzpomenout, byly to nějaké aviatory (GLASHUTTE to pochopitelně nejsou). Omlouvám se, ten znak je vidět až tady. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2009 (upraveno) Mám něco podobného taky quartz. Řekl bych , že je to i stejné pouzdro. Už kolikrát mě napadlo tam nějak dostat manuální strojek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. července 2009 uživatelem rur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2009 Tohle jako predelavka nevypada. Spis byly vyrobene aby stare vypadaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cidlo1 Odesláno 31. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2009 Mám něco podobného taky quartz. Řekl bych , že je to i stejné pouzdro. Už kolikrát mě napadlo tam nějak dostat manuální strojek. Ty jsou opravdu velmi podobné těm mým. Jen jin chybí ten znak na ciferníku (zkřížené hole nebo snad meče) a nevím, zda ty Tvoje mají také ten podivný nápis na dýnku. Ty předělávky na mechaniku již byly někde na fóru diskutovány včetně problémů s případným upevněním strojku. Do toho by žádný hodinář nešel a ani by se to nevyplatilo. Kdysi jsem měl nefunkční předělávku kapesních na náramkové. Dělalo se to počátkem 20 století, kdy ještě ruční práce hodinářů byla levnější než nové náramkové hodinky. Tu předělávku jsem dal hodináři, nevím jestli ji k něčemu využil, nespíš jen na náhradní díly. Ty jsou opravdu velmi podobné těm mým. Jen jin chybí ten znak na ciferníku (zkřížené hole nebo snad meče) a nevím, zda ty Tvoje mají také ten podivný nápis na dýnku. Ty předělávky na mechaniku již byly někde na fóru diskutovány včetně problémů s případným upevněním strojku. Do toho by žádný hodinář nešel a ani by se to nevyplatilo. Kdysi jsem měl nefunkční předělávku kapesních na náramkové. Dělalo se to počátkem 20 století, kdy ještě ruční práce hodinářů byla levnější než nové náramkové hodinky. Tu předělávku jsem dal hodináři, nevím jestli ji k něčemu využil, nespíš jen na náhradní díly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2009 Ty jsou opravdu velmi podobné těm mým. Jen jin chybí ten znak na ciferníku (zkřížené hole nebo snad meče) a nevím, zda ty Tvoje mají také ten podivný nápis na dýnku. Ty předělávky na mechaniku již byly někde na fóru diskutovány včetně problémů s případným upevněním strojku. Do toho by žádný hodinář nešel a ani by se to nevyplatilo. Já jen, že mám doma nějaké staré dámské ruhla kde ta velikost strojku odpovídá(i ručičky). Tak mě to jen napadlo, ale jestli to ja tak jak píšeš tak se na to vykašlu. Já jen, že mám doma nějaké staré dámské ruhla kde ta velikost strojku odpovídá(i ručičky). Tak mě to jen napadlo, ale jestli to ja tak jak píšeš tak se na to vykašlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2009 Já jen, že mám doma nějaké staré dámské ruhla kde ta velikost strojku odpovídá(i ručičky). Tak mě to jen napadlo, ale jestli to ja tak jak píšeš tak se na to vykašlu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2009 (upraveno) Krasa, tam jsou tak tri PET lahve. Upraveno 1. srpna 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2009 ...Jen jin chybí ten znak na ciferníku (zkřížené hole nebo snad meče)... to logo maji Poljot Avia, mimo jine. tak to bude mit asi puvod nekde v Rusku... i kdyz, v tech soucasnych pomerech ruskeho hodinarstvi - kdo pouziva jakou znacku, co se kde vyrabi atd, v tom aby se prase vyznalo... Zdroj: tahle eBay aukce Juri Levenberga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se