Návštěvník Radius Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2009 Vybral jsem si na tomhle e-shopu s fashion-hodinkama "pracovní" hodinky: http://www.sopa-shop.cz/product/rotary-3142/ ...ale když jsem oslovil výhradního dovozce Rotary pro ČR a pár dealerů, tak nikdo tenhle model nezná, neprodával ho a cena je jim podezřelá, neboť ceny řady Aquaspeed jsou v relaci 5-6k. Nikdo jinej tenhle model neprodává a nezná, ať jsem googlil, jak jsem googlil... Na e-shopu je mi trochu podezřelé, že není možné zboží doručit na dobírku, pouze platba na účet předem. Hodinky bych moc chtěl, ale je mi to všechno nějak podezřelé. Nemáte s nimi někdo zkušenost? Ani kloudné hodnocení e-shopu jsem nikde nenašel. Díky.
Elvenking Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2009 (upraveno) Vybral jsem si na tomhle e-shopu s fashion-hodinkama "pracovní" hodinky: http://www.sopa-shop.cz/product/rotary-3142/ ...ale když jsem oslovil výhradního dovozce Rotary pro ČR a pár dealerů, tak nikdo tenhle model nezná, neprodával ho a cena je jim podezřelá, neboť ceny řady Aquaspeed jsou v relaci 5-6k. Nikdo jinej tenhle model neprodává a nezná, ať jsem googlil, jak jsem googlil... Na e-shopu je mi trochu podezřelé, že není možné zboží doručit na dobírku, pouze platba na účet předem. Hodinky bych moc chtěl, ale je mi to všechno nějak podezřelé. Nemáte s nimi někdo zkušenost? Ani kloudné hodnocení e-shopu jsem nikde nenašel. Díky. Ja mam dobre zkusenosti. Objednal jsem si pres ne ty me Rotary Chronospeed. Zajimave bylo ze prisly z UK. EDIT: jen nechapu proc nemaji nikde uveden cely nazev hodinek a ref. cislo. Co jsem tu cetl o Rotary tak vetsine lidi se nelibi ze se az prilis inspiruji designem jinych znacek. Navic mi ze SOPA SHOPU psali ze na netu nemaji vystavene vsechny modely. Takze se da predpokladat ze muzes poptavat i jine modely od Rotary. ....najit celou kolekci bohuzel neni tak snadne, nebot ne vsechny modely ma Rotary uvedene na svych ofiko strankach. Rotary neni uz uplne Swiss (sidlo v UK) a pocitej s tim ze do tvych hodinek soupnou japonsky quartz, stejne jako do tech mych. Jinak s dorucenim, domluvou (prodejce mi napriklad zaslal podrobne foto hodinek)... zadny problem http://www.sopa-shop.cz/product/rotary-220/ Upraveno 6. srpna 2009 uživatelem Elvenking
Elvenking Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2009 EDIT2: s tvym modelem muze byt stejny problem jako s ti mym. Oficialne kazdy tvrdi ze Chronospeed a podobne modely jsou jakasi "limitovana serie". Bohuzel se obavam jestli to nejsou naky faky, i kdyz tomu nechci verit. Jako jinak jsem s tim spokojeny Nemuzu se ale dockat na sve automaticke hodinky.
Hajek Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2009 Zase nějaký podezřelý e-shop. Nabízejí všechno možné, žádná prodejna, žádné zastoupení... Obdivuji všechny, kteří v těchto obchodech nakupují. Zlatý Amazon
Návštěvník Radius Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2009 Ja mam dobre zkusenosti. Objednal jsem si pres ne ty me Rotary Chronospeed. Zajimave bylo ze prisly z UK. EDIT: jen nechapu proc nemaji nikde uveden cely nazev hodinek a ref. cislo. Co jsem tu cetl o Rotary tak vetsine lidi se nelibi ze se az prilis inspiruji designem jinych znacek. Navic mi ze SOPA SHOPU psali ze na netu nemaji vystavene vsechny modely. Takze se da predpokladat ze muzes poptavat i jine modely od Rotary. ....najit celou kolekci bohuzel neni tak snadne, nebot ne vsechny modely ma Rotary uvedene na svych ofiko strankach. Rotary neni uz uplne Swiss (sidlo v UK) a pocitej s tim ze do tvych hodinek soupnou japonsky quartz, stejne jako do tech mych. Jinak s dorucenim, domluvou (prodejce mi napriklad zaslal podrobne foto hodinek)... zadny problem http://www.sopa-shop.cz/product/rotary-220/ Super, děkuju za reakci, chtěl jsem jen slyšet, jestli to nejsou nějací loupežníci a můžu poslat peníze. Když jsi objednával a vše OK, tak taky objednám. Co se týká názorů na Rotary obecně mi je celkem šumák, mám pár dražších hodinek a proto chci něco obyč z konfekce, co se nebudu bát vzít na dovču k moři. Děkuju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se