Skalamander Odesláno 9. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2009 Ahoj, velice se mi zalíbila tato limitovaná edice klasických g-ček: http://www.amazon.com/gp/product/B001A660V...;pf_rd_i=507846 Jak jsem (bohužel bez odezvy) psal do jiného vlákna, s nakupováním v zahraničních shopech nemám žádnou zkušenost, proto bych uvítal pomoc se zprostředkováním jejich nákupu. Rád poskytnu odměnu za transakci. Popřípadě bych uvítal také rady ohledně typu karty, jakou bych si měl pořídit, abych mohl nakupovat sám. Díky moc
Dantechno Odesláno 9. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2009 Ty Gecka jsou vrazedny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Skalamander Odesláno 9. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2009 Ty Gecka jsou vrazedny To jsou, kombinace starého klasického lety prověřeného designu s touhle barvou a povrchem je úplně úžasná. Pokud se nikdo ochotný nenajde a nadšení mě nepustí, budu si asi muset zřídit potřebnou kartu a koupit je sám
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se