Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Proc Casio dela modely ktere se mi libi jen na baterku???

Odpověď najdeš v posledním Watch magazínu. Protože prý dělají to, co umí a v čem jsou dobří. Taky bych si některé modely dovedl představit v mechanice, a rád.

Odesláno
Odpověď najdeš v posledním Watch magazínu. Protože prý dělají to, co umí a v čem jsou dobří. Taky bych si některé modely dovedl představit v mechanice, a rád.

Zrejme myslel Jokere , ze se mu vic libi modely na klasickou baterii oproti verzi napajene solarnim clankem ( co jsem tak vypozoroval z jeho prispevku ). ;)

Odesláno
Ty jeste nejsou na trhu a o cene jsem cetl jenom spekulace.... Nebo mas novejsi informace?

Nemam. Mam je nocni muru ze to bude dost...

Zrejme myslel Jokere , ze se mu vic libi modely na klasickou baterii oproti verzi napajene solarnim clankem ( co jsem tak vypozoroval z jeho prispevku ). ;)

Spis naopak, ja mam radio a solar moc rad. Pro me je to jakasi aura navic :smile_anim:

Stoji za to? Uz jsem ho pul roku nekupoval... a zadarmo ho v CB nedavaj :taz:

Zatim to vypada na tyhle http://www.nejlevnejsiobchod.cz/index.php?...311&lang=cz

Skoda ze jsou jen modely na baterku :mad:

Odesláno

Jo to jo. Pochopil jsem to opacne. To je fakt. Ted jsem koukal po ebay a videl jsem, ze nemaji dvojitou jazyckovou sponu:-( Skoda. To se mi na MUD zalibilo. Necham to uzrat.

Odesláno

tak a jsou doma...vím že jsem sliboval že udělám recenzi ale.... po dlouhém zkoušení napsání nějakého kloudného textu jsem přišel k závěru že netočím nějaké video a dám přímo sem pár fotek a odkaz na youtube ať si každý udělá obrázek jaký chce. (nikdy jsem nevěděl jak s prominutím debilně se natáčejí takové "shoty") video už mám natočenné ale nějak blbne upload na Youtube takže to přidám později....zatím fota :whistling:

post-3832-1250171261.jpg

post-3832-1250171274.jpg

post-3832-1250171294.jpg

post-3832-1250171312.jpg

post-3832-1250171327.jpg

post-3832-1250171340.jpg

Odesláno
tak a jsou doma...vím že jsem sliboval že udělám recenzi ale.... po dlouhém zkoušení napsání nějakého kloudného textu jsem přišel k závěru že netočím nějaké video a dám přímo sem pár fotek a odkaz na youtube ať si každý udělá obrázek jaký chce. (nikdy jsem nevěděl jak s prominutím debilně se natáčejí takové "shoty") video už mám natočenné ale nějak blbne upload na Youtube takže to přidám později....zatím fota :whistling:

http://www.youtube.com/watch?v=WpWg8y6SNFM omluvte prosím kvalitu je to jen foťák :worried_anim: :thumbsdown_anim: :crying_anim02:

Odesláno

Diky.

Jen rikam ze neuskodi si to po sobe precist, ja taky delam samozrejme chyby.

Zpatky k hodinkam - Gulfmany mam, ale oranzove bych si bohuzel nekoupil, a kdyz koupil, tak bych je nenosil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...