Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chcel by som vas poprosit ci niekdo nevidiel nieco podobne tymto Tudorkam. Maly by byt DAY-DATE bez lupy nad datumom, svetly cifernik iba indexy bez cislic. Cena tak do 1000EUR. Kludne to mozu byt aj Vintage ale skor od renomovanych znaciek aby bol k tomu zaruceny servis ;)

post-4464-1250280973.jpg

Odesláno
  zdr napsal:
Dakujem kibi ale ako som pisal bez cislic iba indexy ;). Nasiel som nieco dost podobne tomu tudoru len ta znacka Louis Erard co to je zac ?

http://www.skw.net/watch.php?model=MOD.+LE+701

Do toho klidně běž! Je to nová značka, ale snaží se.

Osobně ji vnímám tak nějak obdobně jako Raymond Weil na konci devadesátých let. Tehdy , podle mě, RW mírně převyšoval obdobně vznikající ML, ale nyní se zdá, že ML se postupně snaží dostat výš a výš.Uvidíme. Jak s ML, tak s Luis Erard.

(To výše popsané jsou jen moje pocity, subjektivní vnímání!!!)

Odesláno
  Viktor napsal:
Co Titoni Airmaster Day Date? Okolo USD 400, Swiss made.

No toto by mohlo hadam aj byt tie cislice su take male ze by to mohlo byt OK. Dik za tip.

Odesláno
  zdr napsal:
Dakujem za kontakt zajtra tam zavolam a dam vediet cenu ak mi ju prezradia alebo budu vediet.

budou. jsou ted nove AD. ptal sem se na cenu Hydro 1200. takze bez problemu

Odesláno

no cenu som si tak nejak predstavoval o niečo nižšiu...pozri tu este vlakno Tudor myslím ze nejaký clen bol ochotný zistit cenu Tudorov v Holandsku alebo Belgicku, možno by bola o niečo nižšia....

Odesláno
  zdr napsal:
Chcel by som vas poprosit ci niekdo nevidiel nieco podobne tymto Tudorkam. Maly by byt DAY-DATE bez lupy nad datumom, svetly cifernik iba indexy bez cislic. Cena tak do 1000EUR. Kludne to mozu byt aj Vintage ale skor od renomovanych znaciek aby bol k tomu zaruceny servis ;)

post-4464-1250280973.jpg

A co tytoChristophery? http://www.christopherward.co.uk/PD2_MENS_...ic-Watch-Steel-[f]-silver-[f]-Black-Alligator.htm

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...