Přejít na obsah

Nenecháme si udělat další Chronomag l. e.?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 189
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mně by vyhovoval průměr 44, ale i větší. Minimum je pro mě 42. Jsem pro nápis Chronomág v jakémkoliv stylu. Klasický nátah a mimostřednou vteřinovku bych také uvítal.

Odesláno

Přidávám se k vám. Jsem pro bílý nebo krémový ciferník, k němu adekvátní ručky a průměr lehce nad 40. Strojek preferuji ETA.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Se swiss strojkem bude cena HODNĚ jiná. Myslím, že pod 200 euro bychom se nedostali.:(

Odesláno

Ako to vsak bude s kvalitou ostatnych veci cifernik.... videl som jeden fake rolexu bol pekny avsak majitelovi do mesiaca odpadavali znaky jednotlivych hodin. Nieco podobne by som mal nerad:)

Odesláno

:(

šel bych i do číny. Image je na nic, poslouchej (tikot) Mao Ce Tunga :)

Návštěvník Kamil
Odesláno
  X-Bob napsal:
:(

šel bych i do číny. Image je na nic, poslouchej (tikot) Mao Ce Tunga :)

Už mi zase mluvíš z duše.:)

Já bych ty hodinky vzal tak spíš zkušebně a hlavně levně, pokud by se osvědčily, mohli bychom vymýšlet něco náročnějšího. Rád bych udržel cenu na dvou tisících. A to by stejně byla super cena za mech. hodinky, vodotěsné se safírovým sklem.

Zatím největší konsenzus je mimostředná vteřinovka, krémový číselník, modré ručky, římské číslice, velikost 40 mm a více.

Odesláno

Swiss je určitě mnohokrát lepší, ale viděl bych to na první l.e. s čínským strojkem, kde cena je velmi přijatelná, když bude kvalita (pouzdra, ciferníku atd) dobrá, můžem udělat 2. l.e. se swiss tikátkem ;-)

Odesláno

Kamil: Předběhls mě s myšlenkou :-))

Jo modré ručičky a římské číslice jsem určitě pro!!

Odesláno

Panove, rad bych se pridal, souhlasim s kremovym cifernikem, velikosti 40+, modryma rucickama (swallow style?), napis na ciferniku Chrononmag, jen maly dotaz. Co pridat nejake komplikace? treba kalendar? neco na zpusob 7751 - je to prilis odvazna myslenka? ( treba by v takovem pripade X-Bob akceptoval datum :-) )

Odesláno

Beru Čínu,konec konců když už litaj do vesmíru! :D jenom bych se přimlouval o pořádnej průměr a hlavně nic decentního,musej to bejt na první pohled zajímavé hodinky!

Odesláno

Qvido: souhlas!

Odesláno

je nás 14?

opatrný souhlas s Qvido... :) To jest možná zajímavé, ale nekomplikované (neb strojek bude od Velkého kormidelníka, asi, tudíž radši jednodušší a tím snad i kvalitnější/bytelnější)

Odesláno

X-Bob: Je čas dovolených, zá pár dní se přidá o mnoho více lidí ;)

Odesláno
  X-Bob napsal:
já bych zůstal při zemi....

drzel jsem v ruce nedavno fake Jaegger-LeCoultre master moon, vypadaly neuveritelne, na prvni pohled se od originalu lisily pouze sklenenym dynkem a taky bylo ihned zrejme, ze se nejedna o 18k zlato. nicmene preciznost zpracovani ne me udelala dojem, az si obcas rikam, ze kdyz to takhle pujde dal, tak jsme my Evropane (a Amici konec koncu taky), v podstate v riti.

Abych se vratil zpatky k hodinkam - drzel jsem je asi 2min a nevim tudiz nic o kvalite strojku, tak by me zajimalo jestli dokazou v Cine udelat kvalitni komplikovany strojek :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...