tichymeloun Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 to skeleton. myslel jsem trojku. btw. ti cinani tam temer ty same hodinky nabizeji (vlevo dole, akorat v trochu jinych barvach)
tichymeloun Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 ale koukal jsem tam panove na ty vollkalendry co nabizeji a opravdu nevypadaji spatne :-)) !!!
X-Bob Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 china original malilinkatym písmem pod 6 z jejich stránek pár námětů. Odmyslete si milion dalších ciferníčků, případně datumky, přimyslete římská čísla
tichymeloun Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 ty portuguesery bych asi vynechal :-) mohlo by to pusobit ponekud otrepane
X-Bob Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 a co hned ty první, čísla na vnitřní lunetě nebo místo indexů, jiná barva ciferníku...
tichymeloun Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 ty prvni vnimam spis jako sportovni hodinky... i kdyz
ladičpian Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 1.Švýcarský stroj 2.ruční nátah 3.průměr do 39 4.safírové sklo 5.vodotěsnost 50m Tak do toho jdu, něco na tento způsob.
tichymeloun Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 ja vedel, ze to blbe dopadne! delal jsem si spagety, jenom jsem si odskocil a ted tu neni videt ani na metr. voda se vyvarila, hrnec muzu vyhodit a v byte je naprosto pekelnej smrad! jeste, ze je manzelka na chalupe! do patku to tu snad vyvetram!
Kubík Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 Fakt bych se přikláněl spíš k té klasice, jako byl ten Frederique Constatnt Slim nebo něco jak tu postnul Ladičpian. Když se moc odchýlíme od něčeho, co je spíš přijatelné pro všechny (jak jsem zatím pochopil, je tu preference "klasiky"), tak se nikdy nedohodnem.
tichymeloun Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 best practice pri upeceni spaget: nikdy nezvedejte viko od hrnce v interieru - dejte to zavreny na balkon nebo za okno!
X-Bob Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 jde o to, abyste nalezli nějaký základ v pouzdru, co uz ta firma dělá... Takže asi hybaj na jejich stránky (viz první příspěvěk Kamila). Ja teď budu týden mimo, tak vymýšlejte! :)
tichymeloun Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 vypada to, ze ty stranky jeste nejsou uplne dotazene - teda pokud se jedna o tyto: http://www.maximilian-riedel.de/
Skyraider Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 Co třeba tento styl??? http://forums.watchuseek.com/attachment.ph...27&d=1154785434
Kubík Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 Taky bych nebyl proti, jen jde o požadavek víc lidiček na římská čísla.
Ace Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 Co třeba tento styl??? http://forums.watchuseek.com/attachment.ph...27&d=1154785434 Tohle je parada...
HonzaS Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 Indexy nebo podobné řešení jako u těch Erardů - indexy + arabská čísla (3 - 6 - 9 - -12).
tichymeloun Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 vim, ze ten odkaz na frederique jsem poslal ja, ale ted posilam neco, na co mam uz dlouho zalusk a mozna by nebylo spatne nechat si udelat takoveto hodinky. velikost je okolo 44-45. krom toho tam neco velmi podobneho v cernem ciferniku a s nesmyslnou datumkou maji (ten predposledni obr.)
Skeleton Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 Me se libi hodinky na obrazku c.2! Akorat preferuji modre rucicky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se