Přejít na obsah

Nenecháme si udělat další Chronomag l. e.?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 189
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

china original malilinkatym písmem pod 6

z jejich stránek pár námětů. Odmyslete si milion dalších ciferníčků, případně datumky, přimyslete římská čísla :)

Odesláno

a co hned ty první, čísla na vnitřní lunetě nebo místo indexů, jiná barva ciferníku...

Odesláno

ja vedel, ze to blbe dopadne! delal jsem si spagety, jenom jsem si odskocil a ted tu neni videt ani na metr. voda se vyvarila, hrnec muzu vyhodit a v byte je naprosto pekelnej smrad! jeste, ze je manzelka na chalupe! do patku to tu snad vyvetram!

Odesláno

Fakt bych se přikláněl spíš k té klasice, jako byl ten Frederique Constatnt Slim nebo něco jak tu postnul Ladičpian. Když se moc odchýlíme od něčeho, co je spíš přijatelné pro všechny (jak jsem zatím pochopil, je tu preference "klasiky"), tak se nikdy nedohodnem.

Odesláno

jde o to, abyste nalezli nějaký základ v pouzdru, co uz ta firma dělá... Takže asi hybaj na jejich stránky (viz první příspěvěk Kamila).

Ja teď budu týden mimo, tak vymýšlejte! :) :) :)

Odesláno

vim, ze ten odkaz na frederique jsem poslal ja, ale ted posilam neco, na co mam uz dlouho zalusk a mozna by nebylo spatne nechat si udelat takoveto hodinky. velikost je okolo 44-45.

krom toho tam neco velmi podobneho v cernem ciferniku a s nesmyslnou datumkou maji (ten predposledni obr.)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...