gandalf Odesláno 8. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2006 Právě jsem jim napsal dotaz, jakými mechanickými strojky disponují. Tak budem čekat na odpověď. Stačí to?
roon Odesláno 8. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2006 pořád doufám, že by mohla vyjít ta mimostředná vteřinovka.. a i když ne, tak ty návrhy už jsem stejně udělal, tak je vložím obrázky jsem vložil v dalším příspěvku, teď už by měli fungovat všem
vlah Odesláno 8. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2006 Pánové, přimlouval bych se za návrh Viktora. Ať tak či onak, preferuji průměr 40+
Karloss Odesláno 8. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2006 Roone, tak to je nádhera nejvíce se mi líbí hned ty první, ač bych jinak raději arabské číslice musím uznat, že ke grafice toho číselníku se římské hodí o mnoho lépe. I nápis Chronomag je supr, teď jen počkat, jestli mají nějaký odpovídající strojek - díky Gandalfovi za dotaz. K.
Tazatel Odesláno 9. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2006 Já myslím, že průměr 42mm je akceptovatelný jak pro menší tlapky tak pro velké lopaty :-). Osobně bych dal přednost většímu průměru, ale chápu, že ne každý může nosit hodinky 55mm v průměru. 42mm je rozumné
roon Odesláno 9. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2006 no já bych si hodinky většího průměru musel nasazovat spíš na kotník:) jinak souhlas, že 42 je ještě snesitelný průměr, ale 40 bych chtěl spíš...
roon Odesláno 9. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2006 oprava obrázků teď už snad budou v pořádku
Kubík Odesláno 9. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2006 Tak u těchhle návrhů bych se ztotožnil s kterýmkoliv. Co se týká těch chronografů, není to špatný nápad, je to spíš otázka ceny.
31682 Odesláno 9. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2006 roon: hezká práce. Zdá se, že tě to pěkně vcuclo. No uvidíme jakou dostane gandalf odpověď, zatím se nepřepínej Možná utrpíme zklamání. Ty římské jsou opravdu hezké, kupodivu se ani netlučou s arabskými čísly na vteřinovce. Toho jsem se původně obával a chtěl jí ponechat jen s indexy, ale takhle je to dobré.
roon Odesláno 9. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2006 no k těm chronografům bych se taky přidal, pokud budou za rozumnou cenu ( ale stejně bych radši ty s tou mimostředkou) jestli budu mít odpoledne čas zkusím udělat nějakej návrh, jen by bylo fajn aby alespoň pár lidí napsalo jak by si je kdo představoval
31682 Odesláno 9. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2006 Já chronograf mám a tak po dalším ani moc netoužím. Pokud bych do toho musel jít, prosil bych přesnou kopii http://www.hanhart.com/index.php?id=56 Jsem totiž fašista, rasista, xenofób a homofób. Bohužel chudobný. Takže si nemohu dovolit originál, který by mé základní charakterové vlastnosti dostatečně podtrhl Starší členové fóra, případně ti pozorně čtoucí, určitě pochopili o čem je řeč
Ladis Odesláno 9. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2006 Bral bych Chronomag varianta 3 a i ty chronografy typu Hanhart. Jinak návrhy jsou super a není jim co vytknout.
Duke650 Odesláno 9. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2006 Joo, to byla do hloubky jdoucí nervydrásající diskuse tzv. "do ztracena" :-)))
vlah Odesláno 9. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2006 ->roon jsi šikula, moc pěkné.Kloním se k variantě 1 nebo 3 anebo 4 : )
zalik10 Odesláno 9. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2006 opravdu pěkné obrázky . Já bych byl pro č.1
gandalf Odesláno 9. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2006 Vážení, dostal jsem odpověď-neodpověď. O tom, jakými hodinovými stroji jsou schpni pouzdra osadit ani zmínky, poze, že záleží na tom, co si případně objednám/e/. To je stručný obsah :-((. Misíme to tedy zkusit jinak. Naděje umírá poslední.
roon Odesláno 9. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2006 Vážení, dostal jsem odpověď-neodpověď. O tom, jakými hodinovými stroji jsou schpni pouzdra osadit ani zmínky, poze, že záleží na tom, co si případně objednám/e/. To je stručný obsah :-((. Misíme to tedy zkusit jinak. Naděje umírá poslední. tak ta odpověď mě opravdu pobavila
tichymeloun Odesláno 9. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2006 btw. tohle je opravdova krasa: http://cgi.ebay.de/Chronometer-Vacheron-Co...1QQcmdZViewItem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se