Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sorry, nemyslím to zle, jen, podle mého názoru, oboje hodinky jsou ukázka velkosériové konfekce s různou sílou značky, u Citizen se mi hodně nelíbí integrovaný tah, mají nejspíš minerální sklíčko, když se tenhle typ trochu poškrábe (sklíčko i tah), začne vypadat ještě laciněji. Tag Link je hrozně kopírovaný model, ten tah kopíruje každý čínský výrobce hodinek prodávaných u nás třeba pod značkou Olympia nebo Bentime, mně se tenhle typ tahu hodně nelíbí a ještě k tomu ho můžeš potkat, navíc v nedokonalých kopiích, na každém rohu. Za ty peníze, co ty Tagy stojí, můžeš mít řadu jiných zajímavějších hodinek, které ti budou dělat mnohem déle radost. Ale to je jen můj názor. No, a titan taky moc nemusím, pokud nemá nějakou lepší povrchovou úpravu typu Duratect, tak se dost snadno poškrábe, navíc mám osobně radši těžší hodinky z nerez oceli. Ale jinak titan by mi na těch hodinkách vadil nejmíň, v případě alergie na nikl je to dobré řešení. Mimochodem, Citizen i Tag Heuer dělaji i hodinky, co se mi líbí (i když jich není moc).

Odesláno

Dík za vyčerpávající odpověď. Mohl by jsi se prosím podívat na můj příspěvek pod značkou jolom s názvem identifikace. Potřeboval bych ohodnotit ten stroj. Díky moc !

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...