Skeleton Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 NEMATE NEKDO ZKUSENOSTI S TIMTO TYPEM? KVALITA PROVEDENI APOD... MAM JE OBJEDNANE U JULIANA NA POLJOT24.DE A UZ SE TESIM
vaclav Odesláno 7. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Mám dotaz na "Skeleton": Jak probíhal obchod s mr. Kampmannem. Chci od něj koupit hodinky, ale platba kartou mi připadá riskantní (nemám s ním žádné zkušenosti a nemá žádné extra zabezpeční alespoň certifikát nebo tak). Jinak reference na chronomagu jsou na něj velmi kladné. Děkuji
Skeleton Odesláno 7. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Chtel jsem objednat jako pred nedavnem ze Spanelska na dobirku, bohuzel to pry nemecka posta zatim neumoznuje. Odpoved s omluvou od Juliana jsem dostal temer okamzite. Platil jsem tedy kartou. Vzdy ji odblokuji jen pro ten jeden konkretni obchod. Zbozi odeslal hned druhy den, tj dnes Tak zatim cekam, ale jednani bylo profesionalni (a take spoleham na refernce na Chronomagu).
vaclav Odesláno 7. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Dík, ještě to promyslím. Tu dobírku jsem zkoušel také, omluva byla rychlá a slušná.
Tazatel Odesláno 8. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2006 Skeleton: Pekné. Už jsem o nich také přemýšlel a kdyby měly bílý ciferník a nebylo tam vymalováno to letadýlko, už bych je měl doma, líbí se mi jejich velikost.
roon Odesláno 8. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2006 jo jo, jsou pěkné, ale jak psal tazatel, to letadýlko by mě vadilo Ikdyž je to Petljakov Pe-2, který se mi libí, takhle na hodinkách ho mít nemusím
Skeleton Odesláno 8. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2006 ...ja jsem trochu od letectva, tak mi to nevadi
zalik10 Odesláno 8. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2006 ...už se těším na recenzi.Přemýšlím o těch bez budíčku....
Skeleton Odesláno 9. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2006 Tak pred chvili od Juliana dorazily! Kozena krabicka s polstarkem + ruske susenky! Zatim klasicke nadseni z noveho kousku. Zvuk budicku je nadherny. Zvonivy - fakt parada! Pozdeji napisu minirecenzicku.
roon Odesláno 9. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2006 Tak pred chvili od Juliana dorazily! Kozena krabicka s polstarkem + ruske susenky! Zatim klasicke nadseni z noveho kousku. Zvuk budicku je nadherny. Zvonivy - fakt parada! Pozdeji napisu minirecenzicku. gratuluji, na recenzi se teším, jak už jsem psal hodinky se mi líbí jen to letadýlko....
Skeleton Odesláno 9. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2006 Na tom obrovi se jinak to letadelko docela ztraci. Ale je tam to nepopiram! (par amaterskych fotek prikladam...)
31682 Odesláno 11. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2006 Pěkné hodinky. K fotografické kompozici, já bych přidal ještě černého kohouta :-)
roon Odesláno 11. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2006 Pěkné hodinky. K fotografické kompozici, já bych přidal ještě černého kohouta :-) a nejméně jednu svíčku jinak jsou opravdu vpěkné ( i to letadýlko mi přestává vadit )
Skeleton Odesláno 9. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2007 Tak jeste s novym remenem (Hirsch Liberty Goldbrown) me oblibene Poljoty (prumer 47mm, s korunkou dabelskych 53mm)
X-Bob Odesláno 9. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2007 tady byl někdo hodný a nadělil si nový řemínek....
synek Odesláno 9. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2007 To skeleton: Jaká je čitelnost čísel a ručiček v noci?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se