Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám dotaz na "Skeleton": Jak probíhal obchod s mr. Kampmannem. Chci od něj koupit hodinky, ale platba kartou mi připadá riskantní (nemám s ním žádné zkušenosti a nemá žádné extra zabezpeční alespoň certifikát nebo tak). Jinak reference na chronomagu jsou na něj velmi kladné. Děkuji

Odesláno

Chtel jsem objednat jako pred nedavnem ze Spanelska na dobirku, bohuzel to pry nemecka posta zatim neumoznuje. Odpoved s omluvou od Juliana jsem dostal temer okamzite. Platil jsem tedy kartou. Vzdy ji odblokuji jen pro ten jeden konkretni obchod. Zbozi odeslal hned druhy den, tj dnes :) Tak zatim cekam, ale jednani bylo profesionalni (a take spoleham na refernce na Chronomagu).

Odesláno

Skeleton: Pekné. Už jsem o nich také přemýšlel a kdyby měly bílý ciferník a nebylo tam vymalováno to letadýlko, už bych je měl doma, líbí se mi jejich velikost.

Odesláno

jo jo, jsou pěkné, ale jak psal tazatel, to letadýlko by mě vadilo

Ikdyž je to Petljakov Pe-2, který se mi libí, takhle na hodinkách ho mít nemusím :)

Odesláno

Tak pred chvili od Juliana dorazily! :) Kozena krabicka s polstarkem + ruske susenky! Zatim klasicke nadseni z noveho kousku. Zvuk budicku je nadherny. Zvonivy - fakt parada! Pozdeji napisu minirecenzicku. ;)

Odesláno
Tak pred chvili od Juliana dorazily! :) Kozena krabicka s polstarkem + ruske susenky! Zatim klasicke nadseni z noveho kousku. Zvuk budicku je nadherny. Zvonivy - fakt parada! Pozdeji napisu minirecenzicku. ;)

gratuluji, na recenzi se teším, jak už jsem psal hodinky se mi líbí jen to letadýlko....

Odesláno
Pěkné hodinky. K fotografické kompozici, já bych přidal ještě černého kohouta :-)

a nejméně jednu svíčku ;) jinak jsou opravdu vpěkné ( i to letadýlko mi přestává vadit :) )

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...