Přejít na obsah

31682

Členové_50
  • Příspěvky

    1 003
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Profile Information

  • Bydlí
    Praha

Návštěvy profilu

7 261 zobrazení profilu

31682's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. To jistě, ale nemohl bys mi hned na místě natlouct, při podezření, že tě chci oblbnout padělkem. To dávám jako bonus Nyní vážně, nenám nic, pokud bude, objeví se to tady a pouze osobní odběr.
  2. Kdybys byl z Prahy, tak jedině u mne
  3. Koupím doutníky Ashton San Cristobal. Ne Ashton Paradiso!
  4. 31682

    Sraz Chronomagu - Praha

    To bych se s chutí přidal.
  5. 31682

    Sraz Chronomagu - Praha

    Ty srazy jsou drsnější a drsnější
  6. Tak už zůstávají jen H. Upmann Magnum 50 a Punch Punch v tubách.
  7. Limitka Partagas, San Cristobal a Vegas Robaina už nejsou.
  8. Sháním doutníky Padrón Series 1926 Anniversario a 1964 Anniversario. Nejlépe krabice 10 a méně kusů, případně postačí i samplery. Pouze neotevřené balení ve sběratelské kvalitě. Výměnou nabízím Bolivar Gold Medals, Cohiba Lanceros, Cohiba Siglo IV, Cuaba Sal. a Diadem. v penále, H. Upmann Magnum 50, Hoyo de Monterrey Epic. Espec, Partagas Lusitanias, Montecristo A v penále, Partagas Presid, limitku Partagas D 2010, Punch Punch v tubě, San Cristobal d.l.H. El Morro, Vegas Robaina Don A. Případně koupím a prodám.
  9. Vyměním neotevřenou krabici Partagas Salomones za neotevřené šalamouny Cuaba. Osobní předání v Praze.
  10. Také děkuji. A užívej to po menších dávkách
  11. Rezervováno pro Harryho. Pokud si to nevyzvedne, je to Kamila.
  12. Pokud si někdo chcete udělat radost, mohu vám nabídnout krabičku Cohiba Siglo IV, 5 ks za 1 600 Kč a Montecristo No. 3, také 5 ks za 950 Kč. Oboje čerstvé, neotevřené a opatřené neporušenými ochrannými prvky. Žádný strach, nejedná se o padělky. Pouze osobní předání v Praze.
  13. Jaká porážka slušnosti?! Jak tě zase tohle napadlo? Obhajuju pouze pana Hněvsu, který se jako prodejce náhradních dílů a hodinářských potřeb, stará o to, aby mu běžela jeho živnost. Zajistil žádané náhradní díly a tím ukončil monopolní postavení Eltonu. Mimo jiné umožnil nové zakázky hodinářům, kteří tak mají znovu možnost opravit lidem tento typ hodinek. Proč by měl nějaký strejda posílat hodinky za pár stovek na tísícovou renovaci do Eltonu, když mu to nyní opraví hodinář na náměstí a za pár stovek? Tomu se říká vytváření konkurenčního prostředí. Když někdo považuje Sport II za národní poklad, vrchol hodinářského umění, případně ho k nim vážou hezké vzpomínky, pošle je do Eltonu. Kdo je má za ukazatel času, konečně je může odnést k hodináři. Sběratelů se netýká žádná z variant, ti chtějí mít pěkný kousek v původním pouzdrě. Bohužel, pochromovaná pouzdra už se nedají sehnat. Letecké ze sbírky bych do nerezu nestrčil, ale hodinky na běžné nošení klidně. Jestli originál pouzdro z Eltonu nebo vyrobené pro Parex mi je v podstatě jedno. Já si koupil originální nerezová pouzdra z Eltonu v Parexu. Teď jsem opravdu zvědavý, zda vůbec půjde najít nějaká odchylka. Pokud dostal řemeslník dobrý výkres, nemusí tam být vůbec žádný rozdíl, dokonce je možné, že na to použili i stejnou ocel.
×
×
  • Vytvořit...