Kasper Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 Bol som požiadaný o radu, ako je to vlastne s vodotesnoťou pri hodinkách Vulcain. Keďže, ale s touto značkou nemám žiadnu skúsenosť, snáď poradíte vy... Pri WR 10BAR a šroubovatelnej korunke je možné s týmito hodinkami bežne plávať - šnorchlovať? Napr. pri IWC alebo Panerai by to v zásade asi nemal byť problém, ale pri Vulcain ... neviem. Poprosím o fundovaný názor. Ďakujem.
Návštěvník Tada Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 Tak s Vulcainy tu asi moc nepochodíš Když mají WR100 tak by jim asi plavání nemělo ublížit, na 100m není potřeba asi ani šroubovací korunka, každopádně model Vulcain Nautical Cricket má vodotěsnost vícenež dobrou a je to poměrně prověřená konstrukce. Vulcainy z roku 50 co mám doma já nevydrží asi ani déšť
farářskej Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 Než se vyjádří odborníci, tak za mě ano. Na běžný plavání stačí 50 M a šroubovací korunka. Stometrová vodotěsnost se šroubovací korunkou je sichr.
Kasper Odesláno 18. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 Viem, že majiteľov tejto značky tu moc nebude, ale fanúšikov je tu dosť, tak snáď budú aj viac informovaný ako ja
speedmaster Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 WR 10 bar bezne staci na plavani i snorchlovani. Pri styku hodinek s chlorovanou nebo slanou vodou je treba je vzdy dukladne oplachnout vodou z vodovodu. V pripade, ze se budes machat s hodinkama jen na dovolene, staci zkouska vodotesnosti jen 1x za rok. S tim, ze po 3-4 letech je potreba nechat hodinky pretesnit celkove.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se