mengelis Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 http://www.hodinkee.com/blog/2009/8/18/the...-quartz-mo.html něco takového sem ještě nikdy neviděl
Baker Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 To jsou takova ta slapnuti vedle, kazdy vyrobce neco takoveho ma.
volfda Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 Zajímavý pokus, jak nevkusně přeplácat hodinky... Doufám, že to nedají do ofiko nabídky
Senseeei Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 (upraveno) Zajímavý pokus, jak nevkusně přeplácat hodinky... Doufám, že to nedají do ofiko nabídky Ak potrebujes nahrabat prispevky tak to robis velmi zle... Upraveno 24. srpna 2009 uživatelem Senseeei
volfda Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 Ak potrebujes nahrabat prispevky tak to robis velmi zle... Nepotřebuji, nic prodávat nehodlám!
Senseeei Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 Nepotřebuji, nic prodávat nehodlám! Tak potom citaj trochu pozornejsie
volfda Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 Ak potrebujes nahrabat prispevky tak to robis velmi zle... Pardon, že jsem zareagoval na příspěvek o mé oblébené hodinářské firmě... Ale nějak jsem myslel, že tom to má být
Senseeei Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 Pardon, že jsem zareagoval na příspěvek o mé oblébené hodinářské firmě... Ale nějak jsem myslel, že tom to má být Toje fajn ze si reagoval, ale tie hodinky boli v 90tych rokoch minuleho storocia. To znamena ze si si pozrel len obrazky
volfda Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 Toje fajn ze si reagoval, ale tie hodinky boli v 90tych rokoch minuleho storocia. To znamena ze si si pozrel len obrazky Pardon, pravda že jsem to jen proběhnul,více času jsem věnoval tvým reakcím. Příště to udělám naopak. Ale člověk nikdy neví, aby Breitling nanapodlo opepřit kolekci něčím extra...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se